Kézilabda

2021.10.22. 08:49

Kupasikerrel a hátuk mögött utaznak Nánásra

Pénteken egy mérkőzést rendeznek, a többi találkozót vasárnap játsszák.

BB

Darius Sarca Alex

Fotó: Dodó Ferenc

Hétvégén az ötödik fordulóval folytatódik az NB II.-es pontvadászat. Egy mérkőzést pénteken rendeznek, a többi összecsapásra vasárnap kerül sor. Hölgyeknél a Vitka SE a Salgótarjánt fogadja, Dévényi János együttese a Heves elleni magabiztos siker után a nógrádiak elleni esélyesként lép pályára. Miskolcon játszik a Kállósemjén, és bizony a borsodiak azon kevés csapatok közé tartoznak, amelyek ellen a pontszerzés esélyével veszi fel a küzdelmet Darius Sarca Alex együttese. A Mátészalka sérültjei ellenére két pontért utazik Hatvanba.

Elszántan készülnek

Férfiaknál a Kállósemjén pénteken a Kazincbarcikát fogadja Újfehértón, Bécsi János vezetőedző bízik csapata győzelmében. Vasárnap megyei rangadón csap össze a Tiszavasvári és a Kisvárda. A vendégek egy Nyírbátor elleni döntetlennel és kupasikerrel utaznak Hajdúnánásra, itt játssza a Vasvári a hazai meccseit. A Fehérgyarmat az elmúlt fordulóban megszerezte az idény első győzelmét, ez erőt adhat a folytatásra, Varga László játékos-edző szerint fiai elszántan készülnek a Nádudvar ellen. A Nyírbátor pontot veszített Kisvárdán, így kettőzött erővel készülnek a folytatásra, melynek levét a Hajdúnánás ihatja meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában