megyei II.

2021.10.21. 09:45

„Nem egyszerű a kastélykertben nyerni” – Tippeltek a szakvezetők

A labdarúgó megyei II. osztály 9. fordulóját rendezik a hétvégén.

Fotó: Dodó Ferenc

Nyírerdő csoport

Tippel: Kovács Tibor, az Ajak edzője.

Szabolcsveresmart (12.)–Fényeslitke (13.): – Mindkét csapatnak nagy szüksége van a pontokra, jól ismerik egymást a felek, ezért bármi megtörténhet. Háromesélyes a találkozó.

Kék (14.)–Nyírkarász (7.): – Egyik gárda sincs jó formában, bízom benne, hogy Fabók Pistiék kiheverik a múlt heti nyolcast.

Tiszakanyár (9.)–Gergelyiugornya (1.): – Nagyon sok évet töltöttem el Kanyáron, ezért szorítok a hazaiaknak a minél jobb eredmény eléréséhez, ami egy kifejezetten jó csapat ellen nagyon nehéz lesz.

Tuzsér (8.)–Ladányi TC (11.): – Nem egyszerű a Kastélykertben nyerni, de még a pontszerzés is minden csapat számára nehéz.

Vaja (5.)–Újdombrád (4.): – A Vaja évek óta bizonyítja, hogy jó csapat, nem véletlenül áll a tabella előkelő helyén, de az Újdombrád sem feltartott kezekkel megy, amiből egy gólgazdag meccs lehet.

Záhony (2.)–Pátroha (3.): – A forduló rangadója. Ami biztos, tudod, Gombi, az iksznél is buli van!

Ajak (6.)–Jéke (10.): – Hazai pályán, saját közönségünk előtt mindenképpen győzelemre törekszünk, ami nem lesz egyszerű.

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Mészáros Ákos, a Nagykálló játékos-edzője.

Tiszavasvári (4.)–Kálmánháza (3.): – Mindkét csapat jól szerepel a bajnokságban, de a hazaiak otthon tarják a három pontot.

Ófehértó (11.)–Biri (7.): – A Biri masszív, erős csapat, szerintem meglepetést szerezhet.

Nyírlugos (14.)–Rakamaz (9.): – A Rakamazt erősebbnek érzem, viszont a Nyírlugos meglepheti.

Apagy (6.)–Tiszalök (8.): – Két jó csapat találkozik, szerintem az Apagy begyűjti a három pontot.

Baktalórántháza (5.)–Nyíribrony (12.): – A hazai gárdát sokkal erősebbnek tartom, ezt be is bizonyítja.

Kótaj (2.)–Kállósemjén (1.): – Véleményem szerint a két legerősebb csapat találkozik, a rangadót az döntheti el, hogy csapatként ki fog jobban szerepelni. Szerintem ez a Kállósemjén lesz.

Nagykálló (10.)–Geszteréd (13.): – Kötelező a három pont begyűjtése.

Gémtech csoport

Tippel: Makszim Gábor, a Nyírcsaholy játékos-edzője.

Nagydobos (6.)–Nábrád (14.): – A Dobos a múlt heti, „kiengedett” mérkőzés miatt valószínűleg kettőzött erővel és figyelemmel fog pályára lépni, ha ez valóban így lesz, akkor otthon tartja a három pontot. Hazai!

Sonkád (9.)–Nyírvasvári (5.): – Hazai pályán Bandiék mindenkire veszélyesek lehetnek. Ha minden játékos megérkezik, akkor otthon is tudják tartani a három pontot. Hazai!

Szatmárcseke (13.)–Encsencs (11.): – Ébredezik a Cseke, szintén az lehet döntő, hogy hányan érkeznek meg az összecsapásra. Iksz!

Tisztaberek (12.)–Ópályi (8.): – A két volt edzőm összecsapásán egyben biztos vagyok: mindkét csapat szerez gólt. Az nem igazán jól fizet, így inkább döntetlenre tippelek! Iksz!

Vámosoroszi (3.)–Milota (10.): – A Milota az elmúlt hetekben szép eredményeket ért el, minden pontért megküzd, viszont a hazai pálya és a keret minősége miatt Oroszi győzelmet várok. Hazai!

Csengersima (2.)–Kocsord (7.): – Nem lesz olyan sima, de mégis otthon tartja a három pontot a bajnoki címre pályázó hazai együttes. Hazai!

Nyírcsaholy (4.)–Nyírbéltek (1.): – Ebben az idényben még nem kaptunk ki hazai környezetben, viszont vasárnap a csoport egyik legjobb csapatával találkozunk, ezért nem lesz egyszerű dolgunk. A helyzetkihasználás dönthet. Iksz!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában