Labdarúgás

2021.10.24. 15:23

Nyert a Szpari, a Kisvárda II és a Sényő-Carnifex

Az NB-és csapataink közül a Nyíregyháza Spartacus 2-0-ra nyert a vendég Szolnok ellen.

Forrás: shutterstock

Fotó: Shutterstock

A harmadik vonalbeliek közül a Kisvárda II az éllovas Kazincbarcikát fogadta borsodiak 1-0-ra vezettek ám a szabolcsiak a ráadásban bravúrosan fordítottak 2-1-re. A Sényő-Carnifex izgalmas hajrá után 1-0-ra diadalmaskodott. Törökszentmiklóson.

Labdarúgás: NB III. Keleti csoport, 14. forduló

Kisvárda II.Kazincbarcika SC 2–1 (0–1)

Várkerti Sporttelep, 150 néző, v.: Muhari

Kisvárda Master Good II: Németh – Czene, Králik, Kravcsenko, Sikorszki – Avetiszjan, Szőr – Czérna (Szentes, 80.), Peteleu (Honcsar, 56.), Camaj – Gosztonyi. Edző: Kocsis János.

Kazincbarcika: Fila – Heil (Szemere, 84.), Ur, Dvorschák, Márton A. (Schildkraut, 76.) – Székely, Kovács (Vladul, 66.), Ádám, Laczkó (Kálmán, 84.), Nagy, Bartos (Szabó B., 77.). Edző: Varga Attila. A listavezető barcikaiak egy szép szabadrúgásgóllal hamar vezetéshez jutottak. A mieink nem adták fel és a ráadásban sikerült megszerezni az értékes három pontot jelentő győztes gólt.

Gól: Szőr (64.), Hobcsar (93.) illetve Nagy (4.).

Kocsis János: – Annak ellenére, hogy korán vezetéshez jutott az ellenfél, utána végig uralni tudtuk a mérkőzést, az idő előrehaladtával már csak nekünk voltak helyzeteink. A Kazincbarcika talán túlságosan hamar megnyugodott, mi viszont végig hittünk magunkban, ami meghozta az egyenlítést, majd a győztes gólt is. Az hamarabb is meg lehetett volna, de így a legszebb, hogy a hosszabbításban értük el, a sikert pedig tovább édesíti, hogy az eddigi veretlen listavezetőt múltuk felül. Sajnáljuk Peteleu sérülését, őt kórházba kellett vinni, mielőbbi felépülést kívánunk neki.

Törökszentmiklós-Sényő-Carnifex 0-1 (0-0)

Törökszentmiklós, 100 néző, v.: Kovács.

Törökszentmiklós: Berta – Lakatos K., Perevuznik, Héder, Kinyig (Debreceni), Baráth, Héder (Gyomai), Pataki, Kiss (Szántó), Gusztafik, Héjjas (Csúri). Edző: Török László. Sényő-Carnifex: Járvás – Szilvási, Bodó, Farkas, Fabu, Lakatos L. (Schmidt), Tóth, Vámos (Kalocsai), Orosz (Fenyőfalvi), Kapacina V., Toldi (Páll). Edzők: Fiumei Viktor, Imrő László. A nem túl színvonalas első félidő után a folytatásban rákapcsoltak a vendégek és a csereként beállt Schmidt Péter beadását Páll Zsombor fejelte a kapuba. A ráadás izgalmas volt de megúszták a sényőiek és végre idegenben is nyertek.

Gól: Páll (65).

Imrő László: – Amit eddig tizenhárom fordulóban elvett tőlünk a sors azt most bőségesen visszaadta. Viszont hétfőn már nem kell megmagyarázni a győzelmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában