futsal

2021.10.27. 09:05

Nyírgyulaji győzelem szépségdíjas találatokkal

Az alapszakasz első köre véget ért, pénteken kezdődik a második.

ML

Végre nem mondott csütörtököt a nyírgyulaji futsalcsapat, és hétfőn este megszerezte harmadik élvonalbeli bajnoki győzelmét. A nyírbátori sportcsarnokban az újonc Kistarcsa volt az ellenfél.

Megnyugtató volt az előny

Az első félidőt már megnyugtató, 3–0-s előnnyel zárta a korábban hazai pályán csak a Veszprém ellen diadalmaskodó nyírségi együttes. Biztos 5–1-es győzelem volt a vége úgy, hogy a kistarcsaiak nem találtak be a gyulaji kapuba, hiszen a labda balszerencsés módon Opre Rajmundról került a hálóba, ami öngólnak minősül.

Támadásban extra megoldások

– Örülünk annak, hogy itthon tartottuk a három pontot, volt javulás a debreceni meccshez képest, viszont még mindig rengeteget kell fejlődni minden fronton – kezdte az értékelést kritikusan Lovas Norbert, a nyírgyulajiak mestere. – Szép gólokat lőttünk, összességében megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. A támadójátékban voltak extra dolgok, és ez döntőnek bizonyult.

Egy napig még lehetett örülni a győzelemnek, aztán rá kell feküdni a melóra, mert pénteken jön az újabb bajnoki megmérettetés. Az alapszakasz első köre hétfőn este véget ért, pénteken kezdődik a második. Ezen a Berettyóújfalu látogat majd a nyírbátori sportcsarnokba.

Ezek is érdekelhetik