NB III

2021.10.05. 07:53

Semmi extra, jó helyzetkihasználás

A sényőiek helyén kezelik a győzelmet, a kisvárdaiak előre léptek és az egy pontnak is örülnek.

ML

Két harmadosztályú csapatunk vasárnap négyszer annyi pontot szerzett, mint az előző fordulóban. Akkor a Sényő-Carnifex ikszelt Újpesten, a Kisvárda Master Good II. pedig kikapott a vendég BKV Előrétől. A sényőiek vasárnap kinyitották a gólcsapot és fél tucattal küldték haza a tállyai együttest. A meccs már a első fél­időben eldőlt, akkor már 4–0 volt az eredmény.

A megnyugtató első gól

– Úgy vélem már az első játékrészben eldöntöttük a három pont sorsát – kezdte visszapillantását Fiumei Viktor, a Sényő-Carnifex edzőpárosának tagja.

– Szünetben annyit kértünk a fiúktól, hogy a második félidőt is hozzuk le kapott gól nélkül, ne engedjük vissza a meccsbe az ellenfelet. Ez meg is valósult, és még növeltük is az előnyünket. Örülünk a biztos győzelemnek, de a helyén kezeljük.

– Semmi extra nem történt, csak most jól használtuk ki a helyzeteinket, hátul stabilak voltunk. Az első helyzetünket gólra váltottuk, ami megnyugtatta a csapatot. Korábbi találkozóinkon is volt ennyi helyzetünk, ám akkor kihagytuk, most sikerült hatot gólra váltani. Jó volt a játék, jól jött a siker, hiszen a következő két meccset idegenben fogjuk játszani – így Fiumei Viktor.

Jobb egyéni teljesítmények

A következő ellenfél az a Füzesgyarmat lesz, amelyik vasárnap a Várkerti Sporttelepen vizitált. A Kisvárda Master Good II. a két vereség után gól nélküli döntetlent ért el, és bő húsz percet emberelőnyben játszott.

– Nézhetjük úgy, hogy szereztünk egy pontot, vagy úgy, hogy veszítettünk kettőt – indította a beszélgetést Kocsis János, a Kisvárda Master Good II. mestere.

– Ám én úgy vélem, hogy a két vesztes meccs után jól nézett ki a csapat mentalitásban, hozzáállásban és egyéni teljesítményben. Mindenki sokat tett azért, hogy megnyerjük a találkozót. Ehhez viszont hiányzott a gól, amire egyébként több lehetőségünk volt. Most nem sikerült, de nagyon bízom benne, hogy a következőkben már nem lesz kisiklásunk és a gólok is jönni fognak. És akkor lesz győzelem.

– Vasárnap sokkal jobb egyéni teljesítmények voltak mint korábban, csapatként játszottunk az egész mérkőzésen egy erős Füzesgyarmat ellen. Ők is jól játszottak, szerencsére gólhelyzet nélkül zárták a találkozót. A kiállítás után nyomasztó volt a fölényünk. Szinte bravúr volt, hogy nem találtunk be. Nem vagyunk telhetetlenek, örülünk az egy pontnak is – így Kocsis János.

Borítókép: A fehér mezes kisvárdaiak nagyon sok helyzetet dolgoztak ki, sajnos a gólszerzés nem sikerült | Fotó: kisvardafc.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában