Kisvárda Master Good

2021.10.27. 09:01

Szerdán sem kérdéses, mi a céljuk

A Kisvárda Master Good hazai pályán játszik Magyar Kupa-meccset az MTK-val.

MK

Szerdán kupameccsel folytatódik a Kisvárda Master Good sűrű programja. A szabolcsi együttes az MTK-t fogadja, a Zalaegerszeg–Honvéd párharc mellett ez az egyetlen párosítás, amelyen két NB I.-es gárda egymás ellen dönt a továbbjutásról.

A tét a legjobb tizenhat közé jutás, természetesen az előző kiírásban elődöntős várdaiak abban bíznak, hogy továbbléphetnek.

Az MTK-t nem nagyon kell bemutatni senkinek, hiszen nem egy alsóbb osztályú csapatról, hanem egy tradicionális klubról van szó

– mondta el lapunknak Joao Janeiro vezetőedző. – Mi is jól ismerjük az ellenfelet, tudjuk, hogyan kell ellene támadni és védekezni, igaz, az egymás elleni találkozónk óta edzőt cseréltek, így vannak azóta változások. Láttam az MTK legutóbbi, Ferencváros elleni meccsét, nagyon jól, egységesen teljesített. Nehéz ­meccs lesz, de nem csak nekünk. Most is győzelemre játszunk, olyan messze szeretnénk jutni a kupában, amennyire csak lehetséges, ezért is száz százalékot várok el a csapatomtól.

Jártak már a megyénkben

A portugál tréner szavaira reagálva írjunk a fővárosiak eredményeiről! A két csapat augusztus 13-án találkozott egymással Budapesten, akkor a korábbi várdai, Gheorghe Grozav találatára Hej Viktor és Jasmin Mesanovic válaszolt, így 2–1-re nyert a Kisvárda. Az MTK október elején váltott edzőt, Teodoru Vaszilisz irányításával a bajnokságban kikapott a Puskás Akadémiától (0–1), és legutóbb 0–0-t játszott a Ferencvárossal – ekkor betegség miatt nem Teodoru ült a kispadon. A Magyar Kupában a sényői 7–0-s győzelemmel jutottak a legjobb 32 közé.


Labdarúgás

Magyar Kupa, 4. forduló: Kisvárda Master Good–MTK

Várkerti Stadion, szerda, 17.

A forduló további programja: Jászberény (III.)–Vasas (II.), ESMTK (III.)–Békéscsaba (II.), Nagykanizsa (III.)–Tatabánya (III.), Szeged (megyei I.)–Cegléd (III.), Tököl (megyei I.)–Ferencváros, ETO FC Győr (II.)–Puskás Akadémia, Haladás (II.)–DVSC, Szeged (II.)–Mezőkövesd, Csákvár (II.)–PMFC (II.), ZTE–Honvéd, Kazincbarcika (III.)–DVTK (II.), BVSC-Zugló (III.)–Mol Fehérvár FC, III. Ker. TVE (II.)–Paks.

Ezek is érdekelhetik