NB III

2021.10.02. 09:01

Taktikusan a tállyaiak ellen

A kisvárdaiak a Füzesgyarmat ellen feledtetnék a két korábbi vereséget.

ML

A sorsolás úgy adta ki, hogy vasárnap mindkét NB III.-as csapatunk hazai környezetben lép majd pályára. A mieink ellenfelei az előző körben egymás ellen játszottak, Füzesgyarmaton gól nélkül ért véget a tállyaiak vendégjátéka. A legutóbbi fordulóban Újpestről egy ponttal hazatért Sényő-Carnifex a borairól híres Tállya együttesét fogadja.

– Túltettük magunkat azon, hogy két pontot Újpesten hagytunk – kezdte érdeklődésünkre Imrő László, a Sényő-Carnifex edzőpárosának tagja.

– Azért inkább a múlt vasárnap pozitívumát néztünk, azaz, hogy nem kaptunk ki az élvonalbeli klub csapatától és idegenben szereztünk egy pontot.

– Vasárnap természetesen nyerni szeretnénk egy masszív és roppant kellemetlen gárda ellen. Akikkel rendre kiélezett mérkőzéseket szoktunk játszani.

– Szerintem most sem lesz ez másként. Egyébként miként nekünk, a tállyaiaknak is égető szükségük van a három pontra.

– Úgy vélem, egy esetleges döntetlennel sem mi, sem ők nem lennének elégedettek. Nagyon nehéz találkozó elé nézünk, amelyen nem szabad fejjel előre nekik rohanni, hanem nagyon fegyelmezetten és taktikusan kell majd játszanunk – így Imrő László.

A Kisvárda Master Good második csapata két vereség után szeretne javítani. A több külhoni focistával bíró vendég békési ellen kell feledtetni a két fiaskót.

Kocsis János
Fotó: Sipeki Péter

– Olyan csapatunk van, amelynek tagjai napról napra becsülettel teszik a dolgukat, ezért őket nem korholni, hanem inkább dicsérni és elismerni kell – indította a beszélgetést Kocsis János, a kisvárdaiak mestere.

– Átbeszéltük az elmúlt két mérkőzés tanulságait és remélem, hogy a két vereség nem veszi el a kedvüket. Ugyanúgy készültünk a héten, miként máskor is.

Az ellenfélen van nyomás

A Füzesgyarmat legalább olyan játékerőt képvisel, mint a DEAC, vagy a BKV, ám rosszul rajtoltak és bizonyára nagy nyomás lehet rajtuk. Ez azért ránk nem igaz, mert elsősorban az a célunk, hogy minél több fiatal játsszon, persze emellett eredményesnek is kell lenni. Túl nagy terhet nem fogunk a játékosokra tenni.

– Amennyiben a párharcokban és kapu előtti szituációban előrelépünk, az egyéni hibákat csökkentjük, akkor úgy gondolom, nem lehet probléma, s reális esélyünk van a győzelemre – így Kocsis János.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában