megyei II.

2021.11.12. 07:59

„Az előző szezon bajnokát nehéz lesz féken tartani” – Tippeltek a szakvezetők

A labdarúgó megyei II. osztály 12. fordulóját rendezik a hétvégén.

Fotó: Sipeki Péter

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Illés László, a Baktalórántháza edzője.

Tiszalök (9.)–Rakamaz (11.): – A két csapat elég jól ismeri egymást, de ha a Tiszalök a lendületes játékát tudja nyújtani, otthon tartja a három pontot.

Ófehértó (8.)–Kótaj (2.): – Szurkolok az ófehértói együttesnek, de az osztály egyik legjobb csapata ellen vajmi kevés az esélye.

Nagykálló (12.)–Tiszavasvári (4.): – Bár a Nagykálló helyezése nem azt mutatja, de rendkívül szoros mérkőzéseket játszik szinte minden ellenfelével. Most is nüanszok fognak dönteni.

Biri (7.)–Apagy (5.): – Érdekes mérkőzés lesz, mert két, jó focit játszó csapat találkozik. Bármi megtörténhet.

Kálmánháza (6.)–Nyírlugos (14.): – A Kálmánháza az utóbbi időben egy kis hullámvölgybe került, de úgy gondolom, hogy a jelenleg sereghajtó Nyírlugos ellen kikászálódik ebből.

Nyíribrony (10.)–Kállósemjén (1.): – Két hete a Nyíribrony hazai pályán már bemutatott egy óriási bravúrt. Ha ezt újra megtenné, azon gondolom, nem csak én lepődnék meg.

Geszteréd (13.)–Baktalórántháza (3.): – Az utóbbi időben a játékunk egyre céltudatosabb. Ha megteszünk mindent a győzelem érdekében, akkor tisztelve az ellenfelet, de három pontért utazunk.

Gémtech csoport

Tippel: Volkán Roland, a Csengersima edzője.

Sonkád (12.)–Nagydobos (6.): – Szurkolok a Sonkádnak, de vendégsiker lesz. A Dobos kezd egyre inkább magára találni.

Nyírvasvári (4.)–Vámosoroszi (2.): – A Vasvári és a Béltek a legtaktikusabb és legfegyelmezettebben védekező csapat a csoportban. Ha a hazai együttes a támadójátékát jól tudja megszervezni, lehet esélye, mert a Vámosoroszi nagyon jó csapat és a hiányzói ellenére is az lesz, ebben biztos vagyok. Döntetlent remélek.

Nyírbéltek (3.)–Tisztaberek (10.): – Annyira már ismerjük a Bereket, hogy tudjuk, nem felemelt kezekkel fog érkezni, de a Béltek hazai pályán bizonyítani akar majd a hétvégi vereség miatt és mindenáron otthon tartja a három pontot.

Nábrád (14.)–Szatmárcseke (8.): – A Csekének szurkolok, elviszi a pontokat.

Milota (11.)–Kocsord (7.): – A Milota otthon és idegenben is a végsőkig tud küzdeni. Kocsordon a fiatalok nagyon ügyesek és példaértékű, ahogy Guszti összeszedte őket a szezonban, szinte a semmiből. A pillanatnyi forma fog dönteni. Nem mernék jóslatokba bocsátkozni, tényleg minden lehet.

Ópályi (9.)–Encsencs (13.): – Az Encsencs – mint azt hétvégén is tapasztalhattuk – egységes, jó csapat. Kis szerencsével sokkal előrébb is állhatnának a tabellán. Az Ópályi otthon erős, bár nem tudom, hogy otthon tud-e majd játszani. Semleges környezetben vendégsiker születhet.

Nyírcsaholy (5.)–Csengersima (1.): – Mindent megteszünk a három pontért, csak azzal leszek elégedett.

Nyírerdő csoport

Tippel: Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője.

Jéke (13.)–Vaja (3.): – A Vaja jobb csapat, vendéggyőzelemre tippelek.

Záhony (1.)–Nyírkarász (6.): – A Záhony nagyon jó formát mutat, a tabellát is vezeti, hazai győzelmet jósolok.

Ajak (7.)–Szabolcsveresmart (9.): – Az Ajakot láttam az előző fordulóban, azon kevés lehetőséget, ha gólra váltja, csak abban az esetben van esélye a pontgyűjtésre.

Kék (12.)–Tuzsér (8.): – Ha a vendégek erőnlétben, akaratban az előző heti formát mutatják, nyerhetnek is.

Újdombrád (5.)–Pátroha (4.): – Az Újdombrád múlt heti meglepetésbotlása miatt döntetlenre tippelek.

Ladányi TC (11.)–Gergelyiugornya (2.): – Az előző szezon bajnokát nehéz lesz féken tartani a jól kontrázó hazaiaknak. Mindkét csapat szerez gólt, de vendégsikerre tippelek.

Fényeslitke (14.)–Tiszakanyár (10.): – A csapatom hozzáállásban nem ad arra okot, hogy biztos hazai győzelemre gondoljak. Tiszteletem annak a négy-öt játékosnak, akik betartják a vezetőség által hozott szabályokat. Égetően nagy szükség lenne mind a három pont megszerzésére, amiben én csak reménykedhetek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában