Mennyei megyei II.

2021.11.06. 16:57

„Az első félidőben azt hittük, elég, ha csak a cipőnket kivisszük a pályára...”

A megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában hat mérkőzést rendeztek szombaton.

Forrás: illusztráció / KM-archív

Labdarúgás: megyei II. osztály, 11. forduló

Pannónia Zrt. csoport

Tiszavasvári–Geszteréd 7–1 (3–0)

Tiszavasvári, 120 néző, v.: Kondor.

Tiszavasvári: Krizsanovszki (Jónás) – Szolyka T., Mészáros (Lakatos), Bakos, Vadász (Demkó), Szolyka G. (Makula), Tóth, Száraz (Lakatos), Mátyási, Bolega, Bolgár. Edző: Kiss Gábor.

Geszteréd: Bárány – Görög (Felföldi), Szilágyi J., Nagy (Huszár), Szilágyi Z., Vass, Lovas, Géczi, Papp, Horváth, Mikó. Játékos-edző: Szilágyi Zoltán.

Gól: Bolega 3, Szolyka G. 2, Tóth, Demkó, illetve Géczi. Ifi: 9–1.

Kiss Gábor: – Gratulálok a játékosaimnak, megérdemelt, magabiztos győzelmet arattak ilyen különbséggel is!

Szilágyi Zoltán: – Köszönöm a résztvevő játékosoknak! Gratulálok a Vasvárinak!

Nyírerdő csoport

Tuzsér–Fényeslitke 2–1 (0–1)

Tuzsér, 150 néző, v.: Debreceni.

Tuzsér: Csuka – Fábián, Pásztor, Révész, Jónás (Balogh F.), Iván A., Iván T., Balogh A. (Jaczina), Szőke (Balogh T.), Setét, Nagy. Edző: Szabó István.

Fényeslitke: Janda – Miskolczi G., Gyüre Gábor (Nagy Bertalan), Toma (Nagy Bence), Gyüre Gergely, Miskolczi Á., Nagy M., Osztolykán (Takács), Balogh, Arnóczki, Nagy Z. Edző: Nagy Zoltán.

Gól: Setét Erik, Iván Attila. Ifi: 4–2.

Szabó István: – Az első félidőben azt hittük, elég, ha csak a cipőnket kivisszük a pályára, ez megbosszulta magát, mert az ellenfél egy megpattanó lövésből vezetést szerzett. Ezután dicséret illeti a csapatot azért, mert tudtunk sebességet váltani. Rengeteg helyzetet kialakítva, második félidei játékunk alapján megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. További sok sikert kívánunk a Fényeslitkének!

Nagy Zoltán: – A mérkőzés számunkra szerencsésen indult, viszont a lelkes, sokat futó hazaiakat nem tudtuk féken tartani. Mégis, csak egy véleményes büntetővel buktuk el a mérkőzést. Nem a játékvezetőket szeretném bírálni, de rendkívül érdekes, hogy a nekünk járó büntetők elmaradnak a szezonban, viszont az ellenfelek sorra büntetőből nyerik meg a mérkőzéseket.

Gémtech csoport

Nagydobosi–Nyírvasvári 1–1 (1–0)

Nagydobos, 60 néző, v.: Kormány.

Nagydobos: Pindzsula – Kovács, Szilágyi (Filep), Budaházi, Bégány (Paragh K.), Rácz, Szabó, Paragh M., Molnár (Virág), Rácz D., Rácz P. Edző: Kiss Ernő.

Nyírvasvári: Kiss – Bécsi, Kovács, Tóth (Sivadó), Pető, Papp, Csiszár (Csoba), Farkas (Virág), Kópis, Polacsek, Karczub. Edző: Berettyán Gábor.

Gól: Paragh M., illetve Kópis. Ifi: 3–7.

Kiss Ernő: – Többször megnyert mérkőzést „sikerült” döntetlenre hozni. Lelkesedésért gratuláció a Nyírvasvárinak, megérdemelten vitte el az egy pontot. Megyünk tovább!

Berettyán Gábor: – Szokás szerint korán gólt kaptunk, de óriási hittel, és nagy akarással a végén teljesen megérdemelten szereztünk egy pontot.

Szatmárcseke–Milota 3–2 (1–1)

Szatmárcseke, 40 néző, v.: Pethő.

Szatmárcseke: Juhász – Sztároszta, Mursa S. (Mursa L.), Császár, Kóczé, Bozsányi, Banga, Mándi, Kelemen (Ombodi), Danó, Bandics (Kóczé). Edző helyettes: Szűcs István.

Milota: Kánya – Varga (Nagy), Lizák, Palotás, Fejes M., Lázár (Delényi), Rétfalvi, Lukács, Fejes D., Szaniszló (Makula), Fejes P. Edző: Elek László.

Gól: Banga, Császár, Kóczé, illetve Rétfalvi, Fejes M. Kiállítva: Juhász (27.), illetve Kánya (72.).

Szűcs István: – Úgy gondolom, a kiállítás nem minket fogott meg. Gratulálok az ifistáknak, akik beálltak! Remélem, hogy ezzel a győzelemmel már a középmezőnyben maradunk.

Elek László: – Ezt a mérkőzést az első félidőben le kellett volna zárni, a második félidőben három egyes hátránynál már hiába próbáltunk pontot szerezni, nem sikerült. Összességében magunknak köszönhetjük ezt a vereséget!

Vámosoroszi–Nyírbéltek 5–2 (2–0)

Vámosoroszi, 150 néző, v.: Major.

Vámosoroszi: Nagy – Bakó (Somogyi T.), Somogyi R. (Kiss), Riskó (Szabó Antal), Rigó, Imre Zs., Imre M., Róka, Juhász, Márton, Szabó Attila (Csatári). Edző: Riskó Tibor.

Nyírbéltek: Kócs – Ricsei, Békési, Boldizsár, Bákai (Kevert), Szatmári, Jónucz, Gyarmati (Kóka), Gulyás, Fleisz, Sárga. Edző: Körmös Miklós.

Gól: Juhász 2, Imre M., Szabó Antal, illetve Fleisz 2. Kiállítva: Róka (63.), Imre Zs. (92.), illetve Békési (4.), Fleisz (94.). Ifi: 3–6.

Riskó Tibor: – Becses Urunk születésnapjára virradtunk, nem is születhetett ma más eredmény, Isten éltesse a királyt!

Körmös Miklós: – Sajnálom a srácokat, egész héten készültünk erre a mérkőzésre, de sajnos a játékvezetők ezt nem így gondolták. Belenyúltak a mérkőzésbe, már a negyedik percben kiállították egy olyan játékosom, aki nem is volt szabálytalan. Remélem, hogy hazamegy és belenéz a tükörbe, hogy ilyen mérkőzésre négy piros és tizenvalahány sárga lapot kiosztott, szégyen és gyalázat. Attól függetlenül gratulálok a Vámosoroszinak, és gratulálok az ifi csapatomnak a győzelméért!

Csengersima–Encsencs 2–0 (1–0)

Csengersima, 150 néző, v.: Kósa.

Csengersima: Szabó – Domokos, Preizer (Balogh), Horváth, Ilbán, Tóth (Kerekes), Szabó (Mezei), Mona, Asztalos, Volkán (Varga), Zsiga. Edző: Volkán Roland.

Encsencs: Tallódi – Kozma, Kóródi, Bíró, Balogh, Varjasi, Radnai, Kiss (Nagy), Bíró Zsolt (Balogh), Bíró Zsolt, Vincze. Edző: Szedlár János.

Gól: Ilbán 2. Ifi: 3–2.

Volkán Roland: – Nyögvenyelős, nehéz győzelem volt, de három pontot ért, aminek örülök. További sok sikert kívánok az encsencsieknek, és gratulálok az ifik győzelméhez is!

Szedlár János: – A meg nem adott tizenegyesek mérkőzésén az agresszívabb csapat tudott nyerni, de ez köszönhető annak is, hogy ismét „sikerült” minden helyzetünket kihagynunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában