futsal

2021.11.22. 07:30

Egyelőre tréner nélküliek a nyírgyulaji futsalosok

Lovas Norbert közös megegyezéssel távozott, hétfőn a listavezető Haladás a vendég.

ML

Hétfőn este Nyírbátorban is a zöld szerelésben játszó vendég vasiak az esélyesebbek

Fotó: haladasfutsal.hu

A válogatott mérkőzései miatt szünet volt az élvonalbeli futsalbajnokságban. Ennek vége, és vasárnap már folytatódott a pontvadászat. A tétmeccsek nélküli időszakot kihasználhatták a csapatok, és gyakorolhattak.

A Nyírgyulaj sem jelentett kivételt. Itt is voltak tréningek, ám már nem volt Lovas Norbert.

A nyírgyulajiak edzője és a klub hétesztendős munkája közös megegyezéssel véget ért. Botrány nem volt, edző viszont még nincs.

– Sajnos a csapat eddig nem szerepel fényesen az idei bajnokságban, ezt megbeszéltük Lovas Norberttel, aki közös megegyezéssel távozott. Köszönjük az eddigi munkáját, de úgy véljük, új impulzusra van szüksége a csapatnak ahhoz, hogy elérjük a céljainkat.

Nem fognak kapkodni

– Ami a jövőt illeti, még nem tudok konkrétumot mondani, keressük az utódját. Az idő majd választ ad arra, hogy jó döntést hoztunk-e. Remélem, jót. Nem fogunk kapkodni, és már vannak külföldi jelentkezők is, de nem ilyenben gondolkodunk – nyilatkozta érdeklődésünkre Csoba Zsolt, a nyírgyulaji klub elnöke.

A tréningeket addig átmenetileg Csoma Alpár vezeti, ám azt a csapat előtt is hangsúlyozták, hogy rá mint játékos számítanak. Hétfőn este nem akárki látogat majd a nyírbátori sportcsarnokba. A 27 ponttal listavezető és a Bajnokok Ligájában az elit körre készülő Haladás lesz a 9 ponttal nyolcadik gyulajiak vendége. A szombathelyiek kilencmeccses győzelmi sorozata ért véget az előző körben Budaörsön. Az ötpontos előnyük megnyugtató, az alapszakasz első körében Szombathelyen 3–0-ra nyertek a mieink ellen. Az előző idényben mindkét bajnokin kikaptak a nyírségiek, viszont a Magyar Kupában kiütötték a szombathelyieket, akik ezt bizonyára sokáig nem felejtik el.

– Ami a hétfői mérkőzést illeti, nem mi vagyunk az esélyesek, de mindent megteszünk majd azért, hogy tisztességgel helytálljunk – így Csoba Zsolt.


Futsal

Férfi NB I. 12. forduló, vasárnap

Újpest–Veszprém lapzárta után

Hétfő

Nyírgyulaj–Haladás 18.30

Nyírbátori sportcsarnok, v.. Újhelyi, Deme.

Kecskemét–Berettyóújfalu 19.00

Aramis–DEAC 19.35

TFSE–Kistarcsa 20.30

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában