Fatum-Nyíregyháza

2021.11.16. 09:29

Ettől sokkal több kell a sikerekhez

A fürediek ellen nem mondhatnak csütörtököt a Fatum játékosai.

ML

A fővárosiak igencsak megnehezítették a bajnok dolgát

Fotó: Fatum

Kevesen gondolták volna, hogy szombaton este ötszettes meccset játszik majd a Fatum-Nyíregyháza. A női röplabda Extraliga címvédője az MTK vendége volt. Az első két szettet behúzták a mieink, utána azonban egyenlíteni tudtak a kék-fehérek. Ráadásul az ötödik szettben már 8:4-re is vezettek, innen sikerült nagy küzdelemben fordítania a Fatumnak és kiharcolni a győzelmet.

– Ezért aligha jár gratuláció, ez a teljesítmény katasztrófa volt – értékelte a szombati meccset kritikusan a klub társasági oldalán a liberó Tóth Fruzsina.

Meg kell beszélniük

– Nem lebecsülve az MTK együttesét, de ellenük nem így kellene nyerni. Nem tudom, hogy mi szakadt meg bennünk most vagy a felkészülés során. Ez a csapat sokkal többre képes, mint amit az elmúlt meccseken mutatott. Ezen sürgősen változtatnunk kell nekünk, játékosoknak. – Nem tudom, mit mondhatnék, hiszen csütörtökön jön a balatonfüredi együttes, amelyik erősebb, mint az MTK. Le kell ülnünk a lányokkal kibeszélni a történteket, mert ez nem mehet így tovább – így Tóth Fruzsina.

Csütörtökön tehát hazai pályán játszanak a nyíregyháziak, remélhetőleg azt az arcukat mutatva, amit ők és a közönség is elvárhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában