NB III.

2021.11.21. 15:49

„Fordulás után három szögletből háromból gól született”

Labdarúgás: NB III. Keleti csoport, 18. forduló.

Forrás: Pixabay

Kisvárda II–Újpest II 1–0 (0–0)

Várkerti Sporttelep, 100 néző, v.: Tóth.

Kisvárda Master Good II: Németh – Czene, Králik, Vass., Sikorszki – Avetiszjan, Szőr – Himics (Sztaroszta, 75.), Honcsar, Czérna (Szentes, 65.) – Nagy. Edző: Kocsis János.

Újpest II: Tomori – Kovács, Eckl, Kálnoki-Kis Zs., Máté – Radosevics, Varga (Kenyeres), Benyó (Szabó, 88.), Szűcs – Croizet, Fehér. Edző: Mundi Viktor. Nagyon úgy nézett ki, hogy a lila-fehérek ponttal távoznak Kisvárdáról, szerencsére Sztaroszta Dávid másként gondolta.

Gól: Sztaroszta (91.).

Kocsis János: – A mai mérkőzésen sajnos mindkét félidőt gyengébben kezdtük, de ahogy telt az idő egyre jobb teljesítményt nyújtottunk. Az Újpest egy nagyon jó ellenfél volt, így most a kapusunkra is óriási felelősség hárult, de nagyon jól tette a dolgát és meccsben tartotta a csapatot. Az utolsó másodpercekig hittük, hogy meglesz a győzelem, ami sikerült is a végére, ennek nagyon örülünk.

DEAC-Sényő 2-0 (0-0)

DEAC pálya, 100 néző, v.: Molnár Réka.

DEAC: Tóth – Sárosi (Gaczella), Tochukwu, Sándor, Bereczki (Trencsényi), Spitzmüller, Soltész, Szabó (Sidibe), Virág, Székely (Al-Sheraji). Edző: Sándor Tamás.

Sényő-Carnifex: Nagy – Bodó, Klepács, Szilvási, Fenyőfalvi (Kapacina K.), Toldi (Páll), Farkas, Schmidt, Tóth (Fabu), Vámos (Kaélocsai), Orosz. Edző: Fiumei Viktor és Imrő László.

A második félidő elején két szögletből is eredményesek voltak a debreceniek – a második öngól volt – és ez a hat perc elegendő volt számukra a három pont otthon tartásához. Azt biztos ami biztos jött a harmadik gól is, természetesen egy szögletet követően.

Gól: Bereczki (51.), Székely (57.), Szilvási (73., öngól).

Imrő László: – Az első félidőben egyenrangú ellenfelei voltunk a debrecenieknek, teljes mértétben működött a taktikánk, egy kapura lövésük volt a hazaiaknak, szögteltük viszont nem. Fordulás után három szögletből háromból gól született. Sajnálom mert nem volt ilyen különbség a két együttes között. Ha egy jó csapat a mezőnyből nem tud gólt szerezni, akkor pontrúgásból igen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában