megyei I.

2021.11.26. 07:33

Három mérkőzést pótolnak hétvégén a megye egyben

A Nyíregyházi Spartacus II. az Újfehértó ellen zárja az őszt.

BB

A fehér felsős Gyulaháza az Ibrányt fogadja, míg a kék nadrágos Újfehértó a Nyíregyháza II. vendége lesz

Fotó: Sipeki Péter

A múlt hétvégén lejátszották a Nyír-Wetland megyei bajnokság idei utolsó fordulóját, így hivatalosan véget ért az őszi szezon. Néhány csapat azonban „túlórára” kényszerül, hiszen ezen a hétvégén pótolnak három korábban elmaradt találkozót. Szombaton két mérkőzést rendeznek, míg vasárnapra egy összecsapás marad.

Februárban folytatják

A Gyulaháza az Ibrányt látja vendégül. Bardi Gábor együttesének novemberben nem sok babér termett, a nagyecsedi pontszerzésen kívül kikaptak a gyengélkedő Nagyhalász otthonában, legutóbb pedig átszáguldott rajtuk a mátészalkai gyors. A vendégek a meggyesi keserű pirula után bizonyára kellemes szájízzel szeretnének pihenőre vonulni.

A Tarpa ugyan győzött az előző fordulóban, mégis az utolsó helyen szerénykedik, a Kemecse elleni esetleges győzelmével két együttessel is helyet cserélhetne Varga Gyula alakulata, amely bizonyára motiváló hatással van a játékosokra.

A „kis” Szpari is mozgásban volt még a héten, Huszák Géza fiai vasárnap az örökösföldi pályán az Újfehértó ellen tesznek pontot parádés őszi szereplésükre. A találkozó esélyese a hazai gárda, de Piskóti Zsolték sem feltett kézzel érkeznek.

Ezzel a három találkozóval zárul tehát az esztendő, az osztály csapatai február harmadik hétvégéjén folytatják a pontvadászatot.


Labdarúgás: Nyír-Wetland megyei I. osztály, szakvezetői várakozások

Gyulaháza (13.)–Ibrány (6.)

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Utolsó őszi meccsünkön szeretnénk itthon tartani a három pontot, jelenleg azonban még nem tudom, hogy milyen kezdő tizeneggyel futunk ki a pályára.

Kiss Tamás, az Ibrány edzője: – Az elmúlt fordulóban a meggyesi mérkőzésnek annyi pozitívuma volt, hogy 16 éves Bészély Gergő bemutatkozott. Ami a Gyulaháza elleni meccset illeti, szeretnénk szép eredménnyel zárni az őszt.

Tarpa (16.)–Kemecse (12.)

Varga Gyula, a Tarpa edzője: – Az ősz utolsó meccsén mindenképpen szükségünk lenne a pontokra, de tisztában vagyunk azzal, hogy ehhez a Kemecsének is lesz egy-két szava.

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – Komolyan kell vennünk a Tarpa élénkülését, mert 5-6 új játékost vetettek be, nem véletlenül győzték le a Balkányt. Nekünk ebben a 90 percben nagyon kell koncentrálnunk, ha meg akarjuk szerezni a három pontot, amelyre nagy szükségünk van.

Nyíregyháza Spartacus II. (1.)–Újfehértó (10.)

Huszák Géza, a Spartacus II. edzője: – Annak ellenére, hogy már őszi elsők vagyunk, szeretnénk megerősíteni a pozíciónkat. Tiszteljük ellenfelünket, de győzelemmel búcsúznánk az idei esztendőtől.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Teher nélkül léphetünk pályára hétvégén. Egyetlen dolgunk van, hogy élvezzük a játékot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában