NB III.

2021.11.06. 08:44

Három pontért utazik a Várda

Mindkét csapatunk idegenben lép pályára vasárnap.

BB

Abov Avetiszjanék folytatnák jó sorozatukat

Forrás: kisvardafc.hu

A Hidasnémeti meggyőző siker után vasárnap nehezebb feladat vár a Sényő-Carnifex FC-re az NB III.-as bajnokság 16. fordulójában, Kapacina Valerék Putnokon lépnek pályára.

– A jó szériában lévő Putnokkal rendre gólgazdag mérkőzéseket játszunk, hozzánk hasonlóan a nyáron ők is jelentősen átalakultak. Érdekes mérkőzésre számítok, hiszen a két gárda a szerzett és a lőtt gólok kivételével hajszálra azonos mutatóval rendelkezik – vezette fel a találkozót a sényői edzőpáros egyik tagja, Imrő László.

Változtattak az edzésmunkán

– Szervezett, masszív csapat a vasárnapi ellenfelünk, akik kevés gólt kapnak, igaz elöl nem olyan eredményesek, mint mi – jellemezte ellenfelüket a tréner. A héten picit változtattunk az eddig megszokott programon, extra pihenőnapokat adtunk a fiúknak, illetve az edzéseken is módosítottunk minimálisan. Próbáltuk felfrissíteni a társaságot az utolsó öt fordulóra – tette még hozzá.

A Sényőhöz hasonlóan a Kisvárda II. is idegenben szerepel, Kocsis János gárdája a Tiszafüred vendége lesz. A Szolnok megyeiek két vereséget követően a múlt hétvégén komoly skalpot gyűjtöttek be, legyőzték a BKV Előrét, letaszítva ezzel őket a tabella tetejéről.

– Sokkal jobb csapat annál a Tiszafüred, mint amit a tabella mutat – reagált a felvetésre Kocsis János, a Kisvárda II. edzője. Több magasabb osztályt megjárt focistájuk nagy stabilitást ad a játékuknak. Mi azonban jó formában vagyunk és szeretnénk folytatni jó sorozatunkat – zárta Kocsi János.

Labdarúgás: NB II.

15. forduló, vasárnap.

Nyíregyháza Spartacus–Győr

Balmazújváros, 13., v.: Csonka (Szert, Márkus). Spartacus: Hegedűs – Galambos, Szokol, Papucsek, Nemes – Sigér, Szabó – Zamostny, Hamed, Gresó – Pócsik.

További mérkőzések: Kerület–Szolnok, Budafok–Soroksár, Budaörs–Ajka, Szentlőrinc–DVTK, Tiszakécske–Vasas, Dorog–Siófok (13). Szeged-Kecskemét, Szombathely–Csákvár (17). Békéscsaba–PMFC (19.30).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában