Mennyei megyei I.

2021.11.06. 16:07

„Hiányzott az akarat, az alázat és a megfelelő futómennyiség”

A Nyír-Wetland megyei I. osztály labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában öt mérkőzést rendeztek szombat.

Fotó: DODO FERENC

Labdarúgás: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 13. forduló

Vásárosnamény–Nyírbátor 1–0 (0–0)

Vásárosnamény, 100 néző, v.: Vitkai.

Vásárosnamény: Szabolcsi – Bátyi, Berec, Szabó R., Zán, Deskó, Misák, Csordás, Barta (Rakóczi), Orosz, Horváth (Szabó G.). Edző: Harbula Balázs.

Nyírbátor: Kiss – Czerula, Bakosi, Nagy, Szabó, Danó, Bakó (Erdei), Nyeste (Selymes), Lukács (Medve), Nemes (Sőre), Lukács. Játékos-edző: Erdei Zoltán.

Gól: Barta (11-esből).

Harbula Balázs: – A szerdai meccs sokat kivett a csapatból, amely fáradtan mozgott, sok pontatlanság jellemezte a játékunkat. Az utolsó percben befújt jogos tizenegyesből megszereztük a három pontot a szervezetten futballozó Bátor ellen. A győzelmet Filep Sándor polgármester úr születésnapjára ajánljuk!

Erdei Zoltán: – Felvettük a kesztyűt a jó erőkből álló hazai csapattal. Külön gratulálok Kiss Balázs teljesítményéhez, végig meccsben tartott minket! Sajnos a harmadik fél elrontotta a pontszerzésünket.

Mátészalka–Balkány 0–1 (0–1)

Mátészalka, 180 néző, v.: Ketész.

Mátészalka: Szilágyi – Scheibli (Szigeti), Szántó, Ötvös, Huszti, Makó, Gergely (Kiss), Szabó B. (Varga), Bodó, Papp, Mos. Edző: Vitágh István.

Balkány: Szalánczi – Sallai, Szabó J., Furó, Kovács (Fodor), Vasas (Csatári), Tőkés, Németi, Kerecsen, Bartha, Tóth. Edző: Mirgai László.

Gól: Vasas.

Virágh István: – Felháborító, hogy játékosaimból az első negyvenöt percben hiányzott a játék alapvető követelményéből az akarat, az alázat és a megfelelő futómennyiség. A Balkány szervezett és odaadó játékával maximálisan megérdemelte a három pontot.

Mirgai László: – Hatpontos mérkőzés volt. Nagyon örülök, hogy a srácok keményen odatették magukat és fegyelmezetten, taktikusan sikerült a három pontot megszereznünk. Az első félidőben nagyon jól lezártuk a területeket, a hazaiknak szinte lehetősége sem volt, viszont a meccs utolsó tíz percében elfáradtunk, odanyomtak minket a kapunkhoz, és volt két-három nagy lehetőségük, amik kimaradtak. Küzdeni akarásból jelesre vizsgáztunk, ezért érdemeltük meg a nagyon fontos három pontot!

Nagyecsed–Csenger 0–0

Nagyecsed, 100 néző, v.: Oláh.

Nagyecsed: Sarkadi Zs. – Zámbó, Gömze, Bulyáki K., Szabó, Kóka R. (Kóka S.), Pócsi, Erdős (Nyíri), Angyal (Sarkadi G.), Mezei, Somlyai (Nyíregyházi). Edző: Homann Richárd.

Csenger: Makay – Lacatos, Popovics (Nagy), Varju (Csorvási), Antal, Stef, Barcsay M., Balogh, Osváth, Gaál, Lengyel (Margitics). Edző: Barcsay István.

Ifi: 4–3.

Homann Richárd: – A csapat a második helyezett Csenger ellen is megmutatta, hogy van benne spiritusz. Úgy gondolom, maximálisan megérdemeltük volna a győzelmet, ehhez egyedül a gól hiányzott.

Barcsay István: – Ezen a mérkőzésen nemcsak a hazai csapattal, hanem a pályával is meg kellett küzdeni. Örülök, hogy nem kaptunk gólt. Ecseden jó eredménynek számít a döntetlen.

Nyírgyulaj–Kemecse 3–0 (1–0)

Nyírgyulaj, 150 néző, v.: Takács.

Nyírgyulaj: Oláh – Kiss, Fodor (Kerekes), Buka, Tóth, Ács, Haburcsák, Phrakonkham, Vass, Bagi (Pataki), Terdik. Edző: Lukács Tibor.

Kemecse: Virágh (Baráth) – Hadházi, Ács, Majoros, Ádám, Szilágyi, Bárdos, Hokk Á., Madzin, Mészáros G. (Mészáros M.), Hokk B. Megbízott edző: Resán Attila.

Gól: Haburcsák, Terdik, Ács. Ifi: 26–1.

Lukács Tibor: – Az első félidőben kifejezetten jól játszottunk, a gólokat viszont a másodikban szereztük. Megérdemelten nyertünk, gratulálok a csapatnak!

Resán Attila: – Megérdemelt gyulaji győzelem született. Attól még, hogy nem szeretnek játékvezetők, az egyértelmű büntetőt nem ártana befújni.

Nyírmeggyes–Tarpa 1–0 (0–0)

Nyírmeggyes, 100 néző, v.: Tomori.

Nyírmeggyes: Zán – Nagy Zs., Török, Éles, Nógrádi, Batizi Pócsi (Savrnoh), Preg, Székelyi (Hadadi), Nagy D. (Balogh), Gózner (Schupler), Drabik. Edző: Kovács László.

Tarpa: Shosh – Srjuba (Komári), Lohvinchuk, Dolináj, Motychka, Barta, Morilyák, Djácsenkó, Chepovoi (Rozman), Gál, Bodan (Rácz). Edző: Varga Gyula.

Gól: Hadadi (11-esből). Kiállítva: Zán (29.).

Kovács László: – Megdobban a meggyesi szív! A csapat ezt a győzelmet az elhunyt korábbi sportelnök, Pankotai Endre tiszteletére ajánlja!

Varga Gyula: – Sajnos túl görcsösen játszottunk, emiatt semmi nem sikerült, ami ehhez az eredményhez vezetett. Gratulálok a Nyírmeggyesnek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában