Megye I.

2021.11.20. 16:22

„Kilencmeccses veretlenségi sorozatunk ért véget...”

A labdarúgó megyei elsőosztály szombati eredményei.

Fotó: Dodó Ferenc

Tarpa–Balkány 3-0 (1-0)

Tarpa, 100 néző,v.: Király.

Tarpa: Sosh – Marcsenko, Dolináj, Tkacsenko (Komáromi), Moticska, Barta, Kofel, Djácsenkó, Bebinec (Morilyák), Bodan (Rozman), Gál: Edző: Varga Gyula.

Balkány: Hegyes, Sallai, Máté, Furó, Kovács, Tőkés, Csatári, Kerecsen (Fodor), Bartha (Illés), Tóth, Kanál. Edző: Mirgai László.

Gól: Barta, Komáromi, Rácz.

Varga Gyula: – Gratulálok a fiúknak az eredményhez és ahhoz az akaráshoz, ami ma jellemzett minket. További sok sikert a Balkánynak!

Mirgai László: – A vírus miatt nagyon kevesen voltunk, ennek ellenére az első kapufát mi lőttünk, után viszont egy buta hibánkat tizenegyessel büntették a hazaiak. El kell ismerünk, hogy a hiányzók miatt előre nem voltunk veszélyesek igaz a tarpaiak sem dolgoztak ki ziccereket, a lestaktikánk sajnos nem működött, ezt pedig kihasználta az ellenfél.

Mátészalka–Gyulaháza 5-0 (2-0)

Mátészalka, 100 néz, v.: Takács A.

Mátészalka: Szilágyi – Szántó, Mos, Makó, Magyari, Bodó, Huszti, Farkas (Varga), Gergely, Ötvös, Papp (Szabó). Edző: Illak Adrián.

Gyulaháza: Kőrösi – Koszta, Csercsa (Németh) , Kozma M., Varga, Kozma Zs. (Varga), Kozma J., Parádi (Csépke), Galambos, Soós, Illés. Edző: Bardi Gábor.

Gól: Bodó, Papp, Farkas, Scheibli, Szántó. Kiállítva: Kozma J. (69.)

Illak Adrian: – Megszületett végre a régóta várt hazai győzelem. Eredményes és jó játékkal szolgáltuk ki a lelkes hazai közönségünket. Gratulálunk az egész csapatnak!

Bardi Gábor: – Gyermeteg buta hibákkal saját magunkat vertük meg.

Nagyecsed–Kemecse 1-1 (1-1)

Nagyecsed, 100 néző, v.: Fehér.

Nagyecsed: Sarkadi Zs. – Sarkadi G., Zámbó, Nyíri, Pócsi, Bulyáki K., Bulyáki A. (Gömze), Kóka (Angyal), Erdős, Mezei, Somlyai. Edző. Homann Richárd.

Kemecse: Virágh – Kovács, Sándor, Hadházi, Ács (Mészáros G.), Majoros, Ádám, Madzin, Szilágyi (Mészáros M.), Bárdos, Csáki. Edző Resán Attila.

Gól: Erdős, illetve Sándor (11-esből)

Homann Richárd: – Először is gratulálok az ifiknek az őszi szerepléshez, a mérkőzésről annyit, hogy gólokkal kellett volna megnyernünk de meg kellett elégednünk a döntetlennel. Gratulálok Virágh úrnak.

Resán Attila: – A mai nap lehetőségiből kihoztuk amit lehetett.

Nyírgyulaj–Nyírbátor 1-2 (0-1)

Nyírgyulaj, 100 néző, v.: Takács Á.

Nyírgyulaj: Somogyi – Fedor (Bégányi), Buka, Tóth, Ács, Kállai, Haburcsák, Vass, Bagi, Terdik, Kiss. Edző: Lukács Tibor.

Nyírbátor: Kiss – Czerula, Bakosi (Nagy), Szabó, Sőtre, Danó, Bakó (Erdei), Nyeste, Hegedüs, Török, Lukács. Játékosedző: Erdei Zoltán. Gól: Kállai, illetve Török, Czerula.

Lukács Tibor: – Gyengén játszottunk, akaratban is felülmúlt bennünket az ellenfél, amely megérdemelten nyert.

Erdei Zoltán: – Úgy gondolom, az első félidőben nyújtott teljesítménnyel alapoztuk meg a győzelmet. A szünet után kiegyenlített volt a játék, és a végén a szerencse velünk volt, meg a kapufáról kifelé pattant a labda. Szeretnék gratulálni a csapatnak az őszi szerepléshez.

Nyírmeggyes–Ibrány 3-0 (1-0)

Nyírmeggyes, 100 néző, v.: Oláh.

Nyírmeggyes: Zán – Török, Éles, Nógrádi, Batizi Pócsi (Nagy), Gózner (Folytán), Balogh, Hadadi (Savrnoh), Kujbus, Drabik. Edző: Kovács László.

Ibrány: Tóth – Mészáros, Nagy, Kiss P- , Makai, Lakatos, Csáki, Pápa (Jeddi), Szabó (Bészely), Lyáh (Kiss T.), Zubora. Játékosedző: Kiss Tamás.

Gól: Balogh, Batizi Pócsi, Török.

Kovács László: – Elterveztük, megcsináltuk! Úgy gondolom, ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk. Gratulálok a a csapatnak mai teljesítményéhez, hozzáállásához, erre lehet alapozni a folytatásban.

Kiss Tamás: – Kilenc meccses veretlenségi sorozatunk ért véget, de ezek s mi vagyunk. Van még hátra egy forduló amelyen szépen szeretnénk zárni az őszt. Gratulálok a meggyesieknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában