Szpari

2021.11.07. 15:12

Mindhárom pont a győrieké

A Szpari helyzetei kimaradtak, egy szép lövés döntött az újvárosi pályán.

Forrás: nyiregyhazaspartacus.hu

Miként az várható volt, vasárnap már a Szpari kapujában kezdett a nyíregyháziak legfrissebb igazolása, Hegedűs Lajos. A Feczkó Tamás irányította Szpari a Győr együttest fogadta a balmazújvárosi albérletben. A betegségek miatt csak az utolsó pillanatban derült ki, hogy kikre számíthatott a nyírségik mestere. Jól kezdett a Szpari, többet birtokolta a labdát és több helyzetet is kialakított, ám a kaput nem sikerült bevenni. A játékrész hajrájra aztán a Rába-partiak is jelezték, hogy pontosan szeretnének hazatérni.

A szünetben a vendégek döntöttek cseréről, a folytatás első negyedórája nem hozott nagy változást a játékban. Aztán váratlanul vezetéshez jutottak a vendégek. A hátrány miatt rákapcsolt a Spartacus, egymás után jöttek és maradtak ki a helyzetek. A hajrában többször is villant lap, előbb piros, majd sárgák. Az elsőt a vendégek kispadján a szakmai stáb egyik tagja kapta, a másikat a reklamáló Feczkó Tamás. Még két sárgát a játékosoknak mutatott fel a játékvezető. Aztán leperegtek a percek . A meccs végét jelző sípszónak a vendég győriek örülhettek, hiszen három ponttal távoztak. A Szpari pedig ismét kikapott.

Spartacus-Győr 0-1 (0-0)

Balmazújváros, 200 néző, v.: Csonka (Szert, Márkus)

Nyíregyháza Spartacus: Hegedűs – Szokol, Márkus (Nemes, 78.), Papucsek, Galambos – Szabó B. – Paku, Hamed (Pócsik, 74.), Zamostny, Gresó – Novák (Banyoi, 78.). Vezetőedző: Feczkó Tamás.

Győr: Fadgyas – Kovács, Csonka, Bagi, Fodor, Vincze – Toma, Vitális, Óvári (Farkas, 89.) – Berki (Forgács, a szünetben), Bacsa. Vezetőedző: Klausz László.

Gól: Óvári (65.)

65. perc: Óvári a jobb összekötő helyéről 12 méterről a bal felső sarokba lőtt, 0-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában