NB III.

2021.11.21. 10:00

Nagyok ellen remeklő gárda a várdai vendég

A Sényő-Carnifex FC élcsapat ellen folytatná győzelmi sorozatát.

MK

Toldi Andrásék jó formában utaznak Debrecenbe | Fotó: KM-archív

Fotó: Sipeki Peter

A Kisvárda II. hétmérkőzéses veretlenségi sorozata a múlt hétvégén megszakadt a DVSC II. elleni, idegenbeli bajnokin, a Sényő-Carnifex FC viszont a Jászberény ellen nyújtotta négymeccsesre a győzelmi szériáját. Ezek után nem meglepetés, hogy a sényőiek – bármilyen nehéz is a feladat – folytatnák jó szereplésüket, míg a várdaiak visszatalálnának a győztes útra.

Utóbbiaknak ehhez a 12. helyen álló Újpest II.-t kell megverniük.

Csak kisiklás volt

– Sajnos múlt hétvégén kikaptunk a Debrecen második csapatától, ilyen vereség után az ember picit átértékel mindent – mondta el lapunknak Kocsis János, a Kisvárda II. vezetőedzője.

– Remélem, új erőre kapunk. Az Újpest II. nem könnyű ellenfél, a tabella első három csapata ellen veretlen, közülük kettővel idegenben ikszelt, a BKV Előrét pedig az előző fordulóban hét nullára megverte. Ez is mutatja, hogy stabil, jó csapattal találkozunk, de ez jó alkalom arra, hogy visszataláljunk régi önmagunkhoz. Bízom benne, hogy az fog minket jellemezni, ami heteken keresztül és a múlt heti forma csak kisiklás volt.

Három nehéz mérkőzés jön

A Sényő a harmadik helyen álló, ugyancsak jó formában futballozó DEAC-hoz látogat.

Toldi Andrásék jó formában utaznak Debrecenbe | Fotó: KM-archív

– A szezon vége közeledik, mondhatom, hogy a hajrára fordultunk – fogalmazott Imrő László, a Sényőt irányító edzőpáros tagja.

– Három mérkőzésünk van még hátra, úgy hozta a sorsolás, hogy három élcsapat ellen játszunk, hétvégén mindjárt a DEAC-hoz látogatunk. A debreceniek szerezték a második legtöbb találatot, és a második legkevesebb gólt kapták a bajnokságban. Hazai pályán egészen jól szerepelnek, csak a Barcika vitt el onnan három pontot. Ez előrevetíti, hogy nem vár ránk könnyű mérkőzés, viszont ezen az utolsó három találkozón szeretnénk a lehető legtöbb pontot összeszedni. Reményeink szerint ezt vasárnap el is kezdjük.

Az NB III.-as mezőnynek december 5-e után következik a szünet. A Sényő a DEAC után a BKV Előrével, a Kisvárda II. és az Újpest II. elleni meccset követően a Tállyával találkozik még, majd az idei utolsó fordulóban egymásnak feszül megyénk két, harmadosztályú csapata.

Labdarúgás: NB III.

Keleti csoport, 18. forduló, vasárnap, 13. Kisvárda II.–Újpest II., Kisvárda, v.: Tóth (Kövér, Vilmányi). DEAC–Sényő-Carnifex FC, Debrecen, v.: Molnár (Vrbovszki, Flinta).

További mérkőzések: Hajdúszoboszló–Békéscsaba, Tiszaújváros–Tiszafüred, Eger–DVSC II., BKV Előre–Tállya, Jászberény–SBTC, Putnok–DVTK II., Hidasnémeti–Törökszentmiklós, Kazincbarcika–Füzesgyarmat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában