Nyíregyháza

2021.11.05. 10:21

Öregfiúk tornát rendez a Nyíregyházi Sportcentrum

December első hétvégéjére huszonnégy csapatot várnak a szervezők.

Fotó: Buczó Balázs

December elején immár harmadik alkalommal rendezik meg a Fáraó Bútor Eger 40+ Öregfiúk Tornát Nyíregyházán, erről tájékoztatták a sajtó képviselőit péntek délelőtt a Continentál Arénában.

Kőhalmi Richárd, a Nyíregyházi Sportcentrum Nonprofit Kft. ügyvezetője köszöntötte a résztvevőket majd átadta a szót Kormány Zoltánnak, a Fáraó Bútor Eger képviselőjének, aki elmondta, hogy ezúttal is jó hangulatú, színvonalas mérkőzéseket vár és bízik abban, hogy minél több élvonalt és NB II.-t is megjárt játékost láthatnak majd a nézők a pályán.

A megyei labdarúgó szövetség is mellszélességgel a rendezvény mellé állt. Kvaka Árpád megyei igazgató arról beszélt, hogy a bajnokságok leállásával fontos az, akár utánpótlás, akár felnőtt szinten, hogy a játékosok mozgásban maradjanak.

Dajka László a torna főszervezője a részletekről szólt.

- Egyre nagyobb az igény arra, hogy az idősebb korosztály is rendszeres játéklehetőséghez jusson, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a városi kispályás bajnokságban három osztályban is játszanak az öregfiúk. A tornára 24 csapatot várunk, reményeink szerint Romániából és Szlovákiából érkeznek hozzánk. A helyezett csapatok értékes magas pénzdíjazásban részesülnek, a mérkőzéseket pedig a Zrínyi Ilona Gimnázium Tiszavasvári úti csarnokában rendezzük, amely méltó helyszíne lesz a rendezvénynek – mondta Dajka László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában