mennyei

2021.11.28. 15:38

„Sehogy nem vagy jó, ez nyilvánvaló”

Vasárnap a Nyír-Wetland megyei I. osztályú bajnokság egy elmaradt mérkőzést pótoltak.

Nyíregyháza Spartacus II.-Újfehértó 0-1 (0-0)

Nyíregyháza, 150 néző, v.: Papp F.

Nyíregyháza II.: Talián – Tagai, Szabó, Herczku, Rácin, Pataki, Hunyadi, Torkos, Kilyén, Hleba (Kecskeméti). Erdei (Tangel). Edző: Huszák Géza.

Újfehértó: Dukát – Dénes, Csáki (Tóth), Petics, Szilágyi (Torma), Veres (Somogyi), Hudák, Zámbó, Pallai G., Daróczi, Pallai B. (Csizmarik). Edző: Piskóti Zsolt.

Gól: Szilágyi.

 

Huszák Géza: – Érvényesült a futball örök törvénye, óriási helyzeteket hagytunk ki, ellenfelünk pedig betalált. Nem érdemeltünk vereséget. Gratulálok a csapatnak az ősz elsőséghez, óriási dolognak tartom, hogy egy ilyen fiatal társaság kilenc pontos előnnyel vonulhat téli pihenőre.

Piskóti Zsolt: – Ki semmit nem csinál, csak mindent kritizál, örökös témája a más dolga. Szavakban hangosak, tetteik nincsenek, árnyékként kísérik életedet. Sehogy nem vagy jó, ez nyilvánvaló.

Roppant tanulságos szezonon vagyunk túl. Ebben a félszezonba többet tanultam mint az eddigiekből összesen. Nem feltétlenül magáról a játékról, hanem arról, hogy milyen gyorsan felejtenek az emberek, mennyire oda kell figyelni, hogy melyik ember mennyit is ér igazan. Saját bőrömön tapasztalhattam meg, hogy amíg nyersz és van siker minden rendben egy két gratuláció, de a legtöbben csak arra várnak, mikor kritizálhatnak mikor léphetnek elő, mint mindent tudó okosok. Köszönöm szépen a két vezető maximális bizalmat, értük és a csapatért megéri folytatni és tovább harcolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában