Labdarúgás

2021.11.27. 08:57

Teljesen legyen tele a szombati pohár

Az MTK jön Kisvárdára, nem számítanak a korábbi eredmények és a tabellán elfoglalt helyezés.

ML

Kisvárda 201211031 Labdarúgás NB1 OTP Bank Liga bajnoki mérkõzés Kisvárda ZTE Foto Nemzeti Sport - Kovács Péter A képen: Jaroslav Navratil , Sankovic Bojan

Fotó: KOVACS PETER

Az idén még három hazai meccs vár a Kisvárda Master Good élvonalbeli focistáira. Elsőként szombaton az MTK vizitál a Várkerti Stadionban. Miként ismert, a legutóbbi fordulóban a megbízott vezetőedző, Erős Gábor premierje egypontosra sikeredett, hiszen Gyir­móton a hosszabbításban egyenlítettek a vendéglátók. A mostani ellenfélnél, az edzőváltás után lévő kék-fehéreknél egy másik Gábor, azaz Márton premierje betegsége miatt elmaradt, így a szakember először Kisvárdán ül majd le a fővárosiak kispadjára.

Jókedvűen, fegyelmezetten

– A hét elején még érezhető volt, hogy Gyirmóton hagytunk két pontot, az a bizonyos pohár félig üres maradt – kezdte érdekelődésünkre Erős Gábor, a Kisvárda Master Good megbízott vezetőedzője.

– Videózással lezártuk a gyirmóti meccset, kielemeztük a hibákat és kedd délutántól már az MTK elleni bajnokira fókuszálunk. Kezdtük feldobni a hangulatot, jó kedélyű edzéseket tartottunk, ami persze nem ment a fegyelem rovására. Jó hozzáállással dolgoztak a srácok, így nagyon bizakodva várjuk az MTK elleni találkozót.

Ismét szervez a kisvárdai klub karácsonyi gyűjtést, amibe a szurkolókat is szeretné bevonni. Az idei három hazai mérkőzés kezdete előtt egy órával már le lehet adni az adományt a stadionban található szurkolói boltba. Kizárólag tartós élelmiszereket, édességeket, jó állapotú játékokat, tisztálkodási szereket, iskolaszereket fogadnak el. Az így összegyűjtött ajándékokat a csapat és a klub ajándékaival együtt a Kisvárdai Család- és Gyermekjóléti Központhoz juttatják el, ők pedig a rászoruló családoknak továbbítják.

Első alkalommal a szombati, MTK elleni bajnoki meccs előtt várják a felajánlásokat, ebből a célból 13:45-kor nyit ki a szurkolói bolt.

Az MTK legutóbb egy paprikás hangulatú meccsen 3–0-ra kapott ki a Honvéd vendégeként. A tabella harmadik helyén álló házigazda kétszer annyi pontot (24) szerzett, mint az utolsó előtti kék-fehérek. Ez persze nem azt jelenti, hogy ez egy könnyű meccs lesz.

– Nem bizony, és óva intek mindenkit attól, hogy így kezelje – erősítette meg a felvetést Erős Gábor. – Két dologgal semmiképpen nem szabad foglalkozni. Az egyik az eddig lejátszott mérkőzések az MTK ellen, mert az már a múlt. A másik pedig a tabellán lévő helyezés. Ezeket nem szabad figyelembe venni, mert a futballban ez nem játszik. Új edzővel fognak jönni, és bizonyára szeretnének mihamarabb kiegyenesedni, hiszen a betegségből és sérülésből felépülőkkel ez már egy erősebb MTK lesz. Persze, bármilyen is legyen, ezt a mérkőzést hazai pályán nagyon szeretnénk megnyerni – így Erős Gábor.

Borítókép: Jaroslav Navrátiléknek (20) értékesíteniük kell majd a lehetőségeket, mert fontos a három pont itthon tartása | Fotó: nso/Kovács Péter

Labdarúgás:

Labdarúgás: NB I.

14. forduló, szombat. Kisvárda Master Good–MTK Budapest. Várkerti Stadion, 14.45.

További mérkőzések

Mol Fehérvár–Gyirmót 17

Honvéd–Újpest 19.30

Vasárnap

DVSC–Paks 13.30

Puskás Akadémia–ZTE 15.45

Mezőkövesd–Ferencváros 18

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában