Kisvárda Master Good

2021.12.07. 09:44

Adrian Mutunak tetszett az, amit vasárnap látott

A román sztár szakmai kérdésekben váltott szót Révész Attila sport­igazgatóval.

Révész Attila (b) mellett ült Adrian Mutu

Fotó: KOVACS PETER

– Remek meccs volt, a Kisvárda igazán jól játszott és nagyszerű győzelmet aratott – értékelte a Kisvárda Master Good vasárnapi, MOL Fehérvár elleni győzelmét a találkozó illusztris vendége. Ez bizony egyértelműen elismerés, hiszen Adrian Mutu mondta mindezt, aki korábban az Inter, a Juventus és a Chelsea játékosa is volt.

Még két meccsen lesz a marsallbot Erős Gábor kezében. A Kisvárda Master Good megbízott vezetőedzője öt meccsre kapta a megbízatást, ebből három megvolt. A szabolcsi alakulat következő mestere akár Adrian Mutu is lehet. A hír már korábban felröppent, a valóságtartalmát igen megerősítette, hogy az Interben, a Juventusban és a Chelsea-ben is focizó román sztár vasárnap Révész Attila sportigazgató mellett ülve nézte meg a MOL Fehérvár elleni győztes meccset.

Minden a helyén van

A kisvárdai klub honlapján közzétett beszélgetésből kiderült, hogy amikor Mutu megtudta, hogy a kisvárdai klub edzőjelöltjei közé tartozik, megnézte, hogy áll a csapat a bajnokságban.

– Másra még nem gondoltam akkor, de az tetszett, hogy a csapat a második helyezést foglalja el, elkezdett érdekelni a feladat – mondta Mutu.

– Minden a helyén van, tetszett a létesítmény. Ami pedig a várost illeti, látszik, hogy nem a legnagyobb, de akik a futballt szeretik, azok számára nem ez a lényeg, hanem akkor szép az élet, ha jók az eredmények, és nyer a csapat – vélekedett a Várkerti Stadionról.

A hírek szerint Mutu a román válogatott szövetségi kapitányaként is szóba jött.

– Nem tudom megmondani, százalékosan mennyi esélyem van a nemzeti csapat szakvezetőjének lenni, de korábbi román válogatott játékosként már az is nagy megtiszteltetés számomra, hogy szóba került a nevem, és a jelöltek között vagyok. Ugyanakkor mivel semmi sem biztos, nem zárkózhatok el mereven más felkérések elől sem – vélekedett Mutu.

A meccsen Révész Attila sportigazgató mellett ült, akivel már túl volt egy megbeszélésen.

Adott esetben folytatják

– Ismerkedtünk elsősorban, és szakmai kérdések kerültek leginkább terítékre. Az, hogy ki miként látja a futballt. ­Révész Attila elmondta az álláspontját, én is azt, hogy mi a meglátásom a futballról, aztán adott esetben ­folytathatjuk a megbe­széléseket – mondta erről Mutu.

– Remek meccs volt, a Kisvárda igazán jól játszott és nagyszerű győzelmet aratott – summázta a látottakat az egykori kiváló focista.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában