Megyei I.

2021.12.22. 08:22

Ígéretet tettek tavaszra Nagyecseden

Nem úgy alakult az őszi szezon, ahogy eltervezték.

MK

Somlyai Gáborék sok döntetlent jegyeztek

Fotó: Pusztai Sándor, archív

A nyári erősítéséket és a játékoskeretet látva sokan a megyei első osztály élmezőnyébe várták a Nagyecsedet, ám a gárda rosszul kezdte az idényt. Az ecsediek az első öt fordulóban csupán egy pontot szereztek, szeptember közepén a Nagyhalász ellen lett meg az első győzelem, ami egy hatmeccses veretlenségi sorozat kezdete volt. A legutóbbi győztes három pont viszont október 16-án született meg, az utolsó öt mérkőzésből négy döntetlennel végződött, ezzel a Mátészalka mellett a Nagyecsed jegyezte a legtöbb ikszet. 

A 11. helyen végzett együttestől aztán az őszi szezon végén távozott Homann Richárd vezetőedző, akinek a helyét Kósa József veszi át tavasszal. 

 

A vasszigor segíthet 

 

– Az erősítések után az volt a célunk, hogy megtartsuk az első öt közötti pozíciónkat, de nem úgy sültek el a dolgok, ahogy terveztük – értékelt Fodor András, a nagyecsedi egyesület elnöke.

– Lehet, hogy kicsit nagyobb volt az önbizalmunk, mint a játékerőnk, sajnos ez edzőváltáshoz vezetett. Tavasszal megpróbáljuk kihozni a lehető legtöbbet a csapatból, szeretnénk minél előrébb végezni, de igazolásokat nem tervezünk, a feladatot ennek a csapatnak kell megoldania, ebben a formában. Kósa Józsi lett az új edző, reméljük, hogy vasszigorral helyrebillenti a fiúkat és jó tavaszt produkálunk. Mint mondtam, a célunkat nem tudtuk elérni, amiért mindenki szégyelli magát. A fiúk azt ígérték, hogy tavasszal összekapják magukat.  

 

Ecsedi mutatók

Őszi végeredmény 11. 15 4 5 6 25–20 18

Hazai pályán12. 7 2 4 1 9–7 10

Vendégként 10. 8 2 2 4 16–13 8

Házi góllövőlista. 5 gólos: Gömze Antal. 4 gólos: Angyal Norbert. 3 gólos: Erdős Márk, Pócsi Balázs. 2 gólos: Bulyáki Krisztián, Sarkadi Gergő, Somlyai Gábor. 1 gólos: Bulyáki Attila, Kóka Róbert, Szabó Tamás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában