MENNYEI MEGYEI

2021.12.30. 15:10

Rosszkor jött a szezonzárás

A megye egy utolsó előtti helyén álló együttesnél az ősz végén jöttek az eredmények.

MK

20211002 Kemecse Nyír-Wetland Megye I. osztály 8. forduló felnőtt férfi labdarúgó mérkőzés KEMECSE SE - NYÍRMEGGYES SK. Fotó: Dodó Ferenc DF Kelet-Magyarország

Forrás: KM-archív

A Nyírmeggyes még Gózner Károly játékos-edző irányításával kezdte meg a megyei első osztályú idényt, ám a csapat nem szerepelt jól, az első öt forduló mindegyikében vereséget szenvedett, majd a Gyulaháza ellen szerezte meg az első győzelmét. 


Ezt nem követték újabb diadalok, így változás történt a kispadon, október elejétől Kovács László látja el a szakmai munkát. A meggyesiek formája a szezon végére javult: egy góllal kaptak ki a Mándoktól és a Nyírbátortól, megverték a Tarpát, újabb egygólos vereséget szenvedtek Vásárosnaményban, majd zárásként 3–0-ra felülmúlták az Ibrányt. A csapat jelenleg hat pontra van az utolsó bennmaradást érő helyen álló Kemecsétől. 


– Nehéz értékelni a szezont, mert menet közben vettem át a csapatot – kezdte Kovács László. – Próbáltam kicsit más jellegű edzéseket csinálni, mint amiket addig végeztek. A vége felé meglett az eredménye, akár a mutatott játékot, akár az eredményeket nézzük, hiszen a pontjaink nagy részét akkor szereztük. Számunkra rosszkor jött a szezon befejezése. 


Bizakodva várja a tavaszt 


A tréner azt mondja, lesz még munka télen, de az ősz végén látottakra lehet építeni, ezért bizakodva várja a tavaszi szezont. 


– Csapategységben kell még javulnunk, hiszen kilenc új játékos érkezett hozzánk nyáron, akiket be kellett építeni. Ez nem volt könnyű feladat, meg is látszott a szezon első felében. Erre kell még további energiát fektetni. Mint mondtam, a szezon vége jobban sikerült. Az utolsó meccsen nyújtott teljesítményt próbáljuk átvinni tavaszra. Bizakodva várom a folytatást – tette hozzá az edző. 

 

Meggyesi számok


Őszi végeredmény15. 15 3 – 12 15–41 9Hazai pályán16. 8 2 – 6 7–23 6Vendéként13. 7 1 – 6 8–18 3Házi góllövőlista. 3 gólos: Hadadi Krisztofer. 2 gólos: Balogh Sándor, Gózner Károly, Nógrádi Sándor. 1 gólos: Batizi-Pócsi Norbert, Nagy Dániel, Preg Izsák, Székelyi Norbert, Török Gergő.

Címkék#Megyei I

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában