Hübner Nyíregyháza BS

2022.01.12. 09:05

A Kecskeméttel játszik negyeddöntőt a Hübner

Kedden délben megtartották a férfi kosárlabda Magyar Kupa nyolcas döntőjének sorsolását.

MK

Nigel Johnsonék (labdával) a Magyar Kupában vághatnak vissza a Kecskemétnek

Fotó: KM-archív, Dodó Ferenc

Az MKOSZ főtitkára, Bodnár Péter a ceremónián elmondta, hogy a tervek szerint nézők részvételével bonyolítják le az eseményt. A döntőt egymást követő három napon, a parlamenti választásoktól függően április 1–3., vagy március 31.–április 2. között rendezik a debreceni Főnix Csarnokban. 
A sorsoláson nem volt kiemelés, így bármilyen párosítások összejöhettek. 

A nagy meglepetésre a döntőbe kvalifikáló Hübner Nyíregyháza BS a Kecskeméttel találkozik a negyeddöntőben. Az utolsó meccs lesz a Cápáké 20.30-as kezdéssel. Az első napon továbbjutó együttesek másnap elődöntőt játszanak, a negyeddöntőt elveszítő együttesek számára véget ér a nyolcas döntő. 

A lentebb felsorolt mérkőzések közül az első két páros a felső ágon, az utolsó kettő az alsó ágon van, vagyis a nyíregyháziak továbbjutás esetén a Körmend–Szolnok összecsapás győztesével játszanának az elődöntőben. 

Mint ismert, a Blue Sharks ebben az idényben kétszer találkozott a Kecskeméttel: szeptemberben 77–75-re, december végén hosszabbítás után 101–99-re győzött a KTE. Épp itt az ideje a visszavágásnak…  

 

Magyar Kupa

A negyeddöntő párosítása: Falco KC Szombathely–Szeged, DEAC–Alba Fehérvár, Egis Körmend–Szolnoki Olajbányász, Hübner Nyíregyháza BS–Kecskemét

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában