Kézilabda

2022.01.23. 16:19

A Vitka SE megtartaná őszi előkelő helyezését

NB II.-es női csapataink január elején álltak munkába.

BB

Sigér Petra (labdával) Mátészalkán folytatja | fotó: KM-archív/Dodó Ferenc

Fotó: Dodó Ferenc

A női élvonalban dübörög a bajnokság, a harmadosztályban csak február harmadik hétvégéjén folytatódik a pontvadászat. Nem tétlenkednek azonban NB II.-es csapataink, a csoport újonca egy rövid pihenőt követően év elején újra munkába állt. 

– Január 3-án kezdtük a munkát, heti négy edzéssel készülünk az előttünk álló feladatokra. A tréningek mellett edzőmérkőzések is szerepelnek a programunkban, amelyek közül az elsőt már le is játszottuk az osztálytárs Mátészalka ellen. A bajnoki rajtig még négy-öt találkozó vár ránk megyei és NB II.-es csapatok ellen – tájékoztatta lapunkat Darius Sarca Alex, a Kállósemjén edzője. 

A csapathoz kapcsolódó hír még, hogy Sigér Petra Mátészalkán folytatja pályafutását, érkezett viszont a Vitka SE-től Pál Izabella és Gáspár Dóra Mátészalkáról. 

 

Túl vannak az izomlázon 

 

A vásárosnaményi alakulat is munkába állt, Dévényi János tanítványai múlt hétfőn kezdték meg felkészülésüket. Heti négy közös foglalkozás mellett a lányok egy alkalommal egyéni kondicionális edzést is végeznek. 

– A tréningek mellett edzőmérkőzéseket is játszunk, pénteken a Mátészalka vendégei voltunk. Jövő hétvégén négynapos összetartáson veszünk részt Gyulaházán, amely egy tornával zárul. A lányok túl vannak az első izomlázon, dolgozunk keményen, próbáljuk megtartani dobogós helyünket – mondta Dévényi János. 

A keretben történtek változások, a fent említett Pál Izabella mellett magánéleti okok miatt távozott Jaksics Rebeka, érkezett viszont Soltész Petra a bal szélre. 

 

 

Címkék#kézilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában