Megyei II.

2022.01.10. 10:04

Fogadkoznak Vámosorosziban: csak feketén vagy fehéren

Vámosorosziban nem csak láncon ugatják a Holdat.

BB

A fehér felsős Vámosoroszi az előző szezonban az utolsó fordulóig harcban állt a bajnoki címért

Fotó: DODÓ FERENC

A Vámosoroszi az előző szezonban az utolsó fordulóban bukta el a megyei II. osztály Gémtech csoportjának bajnoki címét. Ez azonban nem szegte kedvüket, ennek az idénynek is komoly célokkal vágtak neki, az első három hely valamelyikének megszerzését tűzték ki célul. Bár döcögősen indultak, az első fordulóbeli döntetlenjüket egy csengersimai vereség követte, onnan aztán turbó fokozatba kapcsoltak és zsinórban tíz győzelemig meg sem álltak, ezzel a teljesítménnyel félidőnél vezetik a tabellát. 

– Ha a táblázatra nézünk, összességében elégedettek lehetünk, bár merültek fel komplikációk, amelyeket azonban idejében orvosoltunk – kezdte az értékelést az együttes játékos-edzője, Riskó Tibor. – A vártnál hamarabb elért minket a sérüléshullám, betegség és egyéb okok miatt nehézségek léptek fel, viszont azok a játékosok, akik kevesebb lehetőséget kaptak bebizonyították, hogy nem csak láncon ugatják a Holdat, lehet rájuk számítani a fontos és kiélezett pillanatokban is. 

 

Keményebb lesz a tavasz 

 

– Ugyanakkor nem dőlhetünk teljesen hátra, a téli felkészülés alkalmával becsülettel oda kell tennie magát mindenkinek, mert sokkal keményebb lesz a tavasz, mint azt gondoljuk, ezért nem vehetünk félvállról egy soron következő mérkőzést sem, ha el akarjuk érni kitűzött célunkat. Január 10-től állunk munkába, heti két edzéssel és egy hétvégi edzőmeccsel készülünk a rajtra. Nem tudom, mit hoz a jövő és az újfent kialakult vírushelyzet, ezzel együtt egyvalamit látatlanban a fiúk nevében meg tudok ígérni, vagy feketék leszünk, vagy fehérek, de szürkék soha – zárta Riskó Tibor. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában