NB I

2022.01.30. 07:47

Gól nélküli döntetlen Debrecenben

A Debrecen gól nélküli döntetlent játszott otthon a Kisvárdával a labdarúgó OTP Bank Liga idei első, 18. fordulójának szombati játéknapján.

Meanoviæ Jasmin (b), a Kisvárda és Silva Dos Santos Charleston (k), a Debrecen játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójában játszott Debreceni VSC-Kisvárda Master Good mérkõzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2022. január 29-én.

Forrás: MTI

Fotó: Czeglédi Zsolt

A Kisvárda ezzel már hat mérkőzés óta veretlen az élvonalban.

 

OTP Bank Liga, 18. forduló:


Debreceni VSC-Kisvárda Master Good 0-0
 

Debrecen, v.: Andó-Szabó
 kiállítva: Prenga (91.)  sárga lap: Ugrai (18.), illetve Prenga (48., 91.), Karabeljov (76.)

   Debercen: Hrabina - Pávkovics, Charleston, Deslandes (Bévárdi, 82.), Poór - Soltész (Babunski Do., a szünetben) Baráth P., Varga J. (Babunski, Da., 64.), Dzsudzsák (Bényei, 88.) - Ugrai (Bódi, 65.), Szécsi

   Kisvárda: Dombó - Peteleu, Prenga, Cirkovic, Kravcsenko (Hej, 72.) - Melnyik, Ötvös - Navrátil (Aszani, 65.), Makowski (Karabeljov, 72.), Bumba (Camaj, 82.) - Mesanovic

 

   A Kisvárda az első félidőben igazolta, hogy nem volt véletlen története legeredményesebb félszezonja, amelyet követően a második helyen várta a tavaszi nyitányt.
   A szabolcsi gárdának több gólszerzési lehetősége is akadt az első játékrészben, a hajrájában csak a kapufa mentette meg a Debrecent attól, hogy hátránnyal térjen pihenőre. A hazai futballistákat így is kifütyülték a szurkolóik.


   A debreceniek a fordulást követően Dzsudzsák és Ugrai révén veszélyeztettek több ízben, de igazán nagy helyzetet nem tudtak kialakítani. Jelentősebb kockázatot egyik csapat sem vállalt, még a hajrában sem igazán pörögtek fel az események, így maradt a gól nélküli döntetlen.

 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában