Kisvárda Master Good

2022.01.04. 07:09

Hosszabbított és kölcsönbe távozik a Kisvárda csapatkapitánya

Lucas az NB II.-ben folytatja.

KM

Lucas (j) érkezését bejelentette a diósgyőri klub

Fotó: dvtk.eu

Labdarúgás. Letelt az NB I. második helyén álló Kisvárda téli pihenője. A csapat tagjai kedden találkoznak egymással, szerdán méréseket végeznek a játékosokon, majd aznap ténylegesen is megkezdődik a munka. Ezen már nem vesz részt a csapat eddigi kapitánya, Lucas, aki tavasszal az NB II.-es DVTK kölcsönjátékosa lesz. 

 

Sérülések hátráltatták 

 

A brazil–magyar középpályás két évvel meghosszabbította az eredetileg június 30-án lejáró várdai kontraktusát, ugyanakkor a miskolci kölcsönszerződése vételi opciót is tartalmaz. Az idén a harmincharmadik életévét betöltő futballista 2015 februárjában érkezett az akkor NB III.-as kisvárdai csapathoz, vezetésével előbb a másodosztályba, majd az élvonalba jutott az együttes. A klub honlapjának statisztikája szerint öt meccs híján 200 bajnoki mérkőzésen lépett pályára a mindenkori első számú kisvárdai csapatban. Sokáig az NB I.-es gárdának is nélkülözhetetlen tagja volt, ám az utóbbi évben sérülések hátráltatták, és ebben az idényben nem tudta visszaverekedni magát a kezdőbe. Lucas a jelenlegi szezonban négy első osztályú bajnokin lépett pályára, mindannyiszor csereként kapott lehetőséget, az NB III.-as gárdában háromszor játszott és egy mesterhármast jegyzett, épp a DVTK II. ellen. 
A diósgyőriek az NB II. éléről várják a tavaszi folytatást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában