Nyíregyháza

2022.01.07. 09:35

Ismét nyíregyházi tag kapott helyet a Magyar Sporttudományi Társaság elnökségében

Továbbra is az elnökségben.

KM

dr. Vajda Ildikó

Forrás: Nyíregyházi Egyetem

Tisztújító közgyűlést tartott a Magyar Sporttudományi Társaság. Újfent az elnökség tagjának választották dr. Vajda Ildikó főiskolai tanárt, a Nyíregyházi Egyetem Testnevelés és Sporttudományi Intézetének igazgatóját. 

 

A grémium aktív tagja 

 

Dr. Vajda Ildikó 12 éve aktív tagja a szakmai grémiumnak, ahol részt vesz a testület éves munkatervének előkészítésében, megvitatásában és elfogadásában, állásfoglalások készítésében, egy-egy tudományterület képviseletében és támogatásában, tudományos kongresszusok, konferenciák és workshopok előkészítésében és lebonyolításában, valamint a Magyar Sporttudományi Szemle Tanácsadó Testületének a munkájában. 

 

Bizalom négy esztendőre 

 

Az 1996-ban alakult Magyar Sporttudományi Társaság legfőbb célja az egészséges életmód és a szabadidősport gyakorlási feltételei megteremtésének elősegítése, a sportszakemberképzés és a sporthoz kötődő tudományos tevékenység támogatása, a testkulturális felsőoktatási feltételek biztosításának elősegítése. 

A tizenegy tagú elnökség titkos szavazással négyéves időtartamra kapott bizalmat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában