Kézilabda

2022.01.27. 09:54

Kemény tavasz vár a tiszavasvári alakulatra

A gyarmatiak játékos-edzője tudja, hogy miben kell fejlődniük.

BB

Nehéz tavasz vár a Tiszavasvárira

Fotó: KM-archív/Sipeki Péter

A Fehérgyarmat NB II.-es gárdája a Kállósemjén elleni győzelemmel köszönt el a múlt esztendőtől. Varga László játékos-edző gárdája az osztályban harmadmagával ötvenszázalékos teljesítménnyel a háta mögött vághat neki a tavaszi menetelésnek. 

– Január első keddjén kezdtük meg felkészülésünket a folytatásra, heti három közös gyakorlás mellett, egy alkalommal egyénre szabott otthoni edzés is szerepel a programunkban – kezdte érdeklődésünkre Varga László, a Fehérgyarmat játékos-edzője. 

A tréningek mellett edzőmérkőzéseket is játszunk természetesen, kettőn már túl is vagyunk. Vannak még hiányosságaink, a védekezésünkön és a visszarendeződésünkön kell még javítanunk. Azt gondolom azonban, hogy a felkészülés ezen szakaszában ez még belefér, hiszen ezután következik csak a gyorsítás. 

A szakvezető azt is elmondta, hogy a tervek szerint egy poszton szeretnék megerősíteni keretüket. 

 

Teremgondokkal küzdenek 

 

A Tiszavasvári mindössze hét pontot gyűjtött a bajnokság első szakaszában, így Szűcs Balázsékra kemény tavasz vár. 

– A teremgondjaink továbbra sem oldódtak meg, ezért az edzések megszervezése nagy precizitást és körültekintést igényel – mondta Hadas Sándor, a Tiszavasvári trénere. 

– A többiekhez hasonlóan mi is január elején kezdtük a munkát, Tiszavasváriban hetente egyszer egy kis teremben tudunk edzeni, kedden és csütörtökön pedig Hajdúdorogon tréningezünk. Sajnos iskolai és munkahelyi elfoglaltságok miatt elég hektikus az edzéslátogatás, akik azonban ott vannak, odateszik magukat. 

A csapathoz kapcsolódó hír még, hogy Hajdúnánásról leigazolták Kelemen Zsoltot.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában