Labdarúgás

2022.01.18. 09:15

Meccset játszott az amatőr válogatott

KM

Első és egyben utolsó felkészülési mérkőzését játszotta megyénk amatőr válogatottja. A mieink szombaton és vasárnap a kétévente megrendezendő, amatőr válogatottak országos bajnokságának északkeleti regionális tornáján mérik össze tudásukat Borsod, Heves, Nógrád és a házigazda Hajdú-Bihar megye legjobbjaival. 

Csapatunknak nem sok lehetősége volt együtt edzeni, hiszen már a megyei bajnokságban szereplő együttesek is megkezdték a felkészülést a tavaszi folytatásra, emiatt a múlt hétvégi edzőmeccsen sem teljes létszámmal állt ki a válogatott. Érdekesség, hogy Lukács Tibor edző a válogatottra és saját csapatára, a Nyírgyulajra is figyelt az Örökösföldön játszott összecsapáson, amit utóbbi nyert meg. 

 

Labdarúgás

 

Felkészülési mérkőzés

Megyei válogatott–Nyírgyulaj 2–3 (1–1) 
Válogatott: Tóth N. – Csáki J., Pallai G. (Kiss P.), Buka, Szőlősi, Fejes, Bodó, Somogyi T., Phrakonkham, Papp Cs., Baglyos. Gól: Papp Cs., Somogyi T., illetve Terdik 2, Domokos.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában