Kézilabda

2022.01.25. 09:32

Nyírbátorban lépésről lépésre haladnak előre

A listavezető bentlakásos összetartással is készül a folytatásra.

BB

A kék mezes bátoriak nagy energiákkal készülnek a folytatásra

Fotó: KM-archív/Pusztai Sándor

A Nyírbátor ősszel csupán Kisvárdán veszített egy pontot, így magabiztos, ötpontos vezetéssel vonulhatott a téli pihenőre. Céljaik továbbra is változatlanok, a bajnoki cím mellett eltökélt szándékuk, hogy a következő szezont magasabb osztályban kezdhessék meg. Ennek megfelelően amint lehetett, már az év első hétfőjén munkába álltak, hogy maximálisan felkészülve folytathassák a pontvadászatot, és lépésről lépésre közelebb kerüljenek álmaikhoz. 

– Heti négy közös edzés mellett a srácok házi feladatot is kapnak, amelyet egyénileg kell elvégezniük. A tréningek mellett természetesen edzőmérkőzések is szerepelnek a programunkban, ezek közül a múlt héten már kettőt le is játszottunk – mondta el lapunk érdeklődésére Petneházi Zsolt, a Nyírbátor szak­ágvezetője. 

– A harmadik találkozónk azonban elmaradt, mert a szlovák élvonalbeli HC Kosice sorozatos megbetegedésekre hivatkozva lemondta a találkozót. Megegyeztünk azonban abban, hogy később pótoljuk a mérkőzést. 

Ezen a héten sem fognak unatkozni a nyírbátori kézisek. 

 

Erősítik keretüket 

 

– A heti rendes edzések mellett hétvégén háromnapos bentlakásos összetartással folytatjuk, de két edzőmérkőzés ezúttal is színesíti majd a programunkat – zárta Petneházi Zsolt. 

A szakembertől azt is megtudtuk, hogy tavasszal régi játékosukra, Fábián Vincére kettős játékengedéllyel számíthatnak, ezen kívül egy poszton várható még erősítés. Azt is hozzátette, hogy a sérült Kovács Ákos és Kun Szabolcs sem játszhat tavasszal.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában