Török edzőtábor

2022.01.14. 09:33

Pénteken már edzőmeccsezik a Szpari és a Kisvárda is

A Kisvárda Master Good csapatára azeri, a Szparira orosz ellenfél vár Sidében.

KM

Remek feltételek között edzenek a várdaiak

Fotó: kisvardafc.hu

Azért utaztak ki focicsapataink külföldre, hogy megfelelő minőségű igazi füves pályán készülhessenek a bajnoki folytatásra. Csütörtökön ilyen játéktéren edzhettek a törökországi Sidében túrázó megyebeli együttesek tagjai. 

 

Kellemes az idő 

 

Miként arról beszámoltunk, a Kisvárda Master Good élvonalbeli és NB III.-as csapata, valamint a Nyíregyháza Spartacus másodosztályban szereplő együttese ugyanabban a hotelben lakik Sidében. Ugyan a törököknél szerda éjjel esett az eső, ám már dél­előtt plusz tizenegy fokos időben tréningezhettek a focisták. Az ebédet és egy kis pihenőt követően délután is gyakoroltak. 

 

A várdai meccset közvetítik 

 

Pénteken már a kisvárdaiak és a nyíregyháziak is edzőmeccset játszanak. A kétórás időeltolódás miatt itthoni idő szerint kora délután, 14 órakor kezd a Master Good az a­zeri élvonalban szereplő Nefciti Baku ellen. A tervek szerint a találkozóról a klub élő streamközvetítésben számol be. 
A Szpari a tervek szerint az orosz második ligás Habarovszk ellen fog játszani. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában