Szparika

2022.01.30. 15:30

Nagy riadtság után magabiztos Szpari-győzelem

Paku Roland elveszítette az eszméletét, de percekkel később saját lábán hagyta el a pályát.

Forrás: Nyíregyháza Spartacus FC

A Nyíregyháza Spartacus a Balmazújvárosban, vendéglátóként kezdte meg az NB II. tavaszi szezonját. A csapatokat több helyen fagyott, tócsákkal tarkított pálya és hatalmas szél fogadta. A Spartacus a nehéz körülmények ellenére is kezdeményezően kezdte a meccset és az első percektől többet veszélyeztetett.

 

A félidő hajrájában egy vendégszöglet után a kapu előtti kavarodásban csúnyán összefejelt Paku Roland és csapattársa, Szabó Bálint. Előbbi eszméletlenül terült el a földön, a játékosok azonnal jelezték az orvosi stábnak és a mentősöknek, hogy nagy a baj. Néhány perccel később Paku láthatóan zavartan, de a saját lábán hagyta el a játékteret. Az eset után Szigetvári Márk játékvezető (tévesen) kiállította Zádori Krisztiánt.

 

A nyíregyháziak a második félidőben kihasználták az emberelőnyt, Zamostny Balázs és az új igazolás, Kovács Ádám is betalált. A hazaiak számos további lehetőséget kialakítottak, Holczer Ádám bravúros védésekkel akadályozta meg, hogy még nagyobb legyen a különbség. A Szpari győzelme nem forgott veszélyben.

 

Labdarúgás: NB II., 21. forduló


Nyíregyháza Spartacus–Tiszakécske 2–0 (0–0)
Balmazújváros, 100 néző, v.: Szigetvári (Punyi, Márkus).
Nyíregyháza: Fejér – Szabó, Papucsek, Gengeliczki, Jánvári (Godwords, 85.) – Márkus (Nagy, 85.) – Paku (Sigér Á., 45+1.), Vass (Kovács Á., 67.), Zamostny, Hamed (Banyoi 85.) – Novák. Vezetőedző: Feczkó Tamás.
Tiszakécske: Holczer – Balázs, Csáki, Végső, Farkas N. (Farkas A., 46.) – Csősz (Kiprich, 63.) – Kosznovszky (Kovács B., 63.), Marsa (Máté, 69.), Beliczky (Vachtler, 58.), Erdei – Zádori. Vezetőedző: Visinka Ede.
Gól: Zamostny (53.), Kovács Á. (73.).
Kiállítva: Zádori (40.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában