Szpari

2022.01.22. 14:50

Zárásként dupla mérkőzés

A Szpari koszovói és orosz csapattal találkozott pénteken.

KM

Zamostny Balázs | Fotó: MW-archív

Fotó: KOVACS PETER

A Nyíregyháza Spartacus hazautazás előtt két felkészülési mérkőzést játszott a törökországi edzőtábor utolsó napján. Az első összecsapáson a koszovói élvonalban szereplő FC Ballkani az első félidőben 2–0-s előnybe került, majd a második játékrészben megduplázta az előnyét. A Szpari a 75. percben összehozta a szépítő gólt: Sztankó Dávid jobb oldali szöglete tökéletesen érkezett középre, ahol Zamostny Balázs fejelt a kapuba. Sajnos nem ez volt a találkozó utolsó gólja, ugyanis a Ballkani további kétszer bevette a nyíregyházi kaput. 

 

Rutinosabb csapattal 

 

Az orosz Habarovszk ellen már rutinosabb csapattal állt ki a Spartacus, és Feczkó Tamás vezetőedző a klubhonlapnak adott nyilatkozata szerint jobban is játszott a csapat, ám ez csak a kisebb különbségű vereségre volt elég. 

A Szpari jövő vasárnap a Tiszakécske elleni balmazújvárosi meccsel kezdi meg a tavaszi szezont. 

 

Labdarúgás: felkészülési mérkőzések

 

FC Ballkani (koszovói)–Nyíregyháza Spartacus 6–1 (2–0) 

Nyíregyháza: Talián – Nagy G., Szücs, Tagai, Herczku, Sztankó (Ignéczi, 80.), Pócsik, Csörgő, Zamostny, Banyoi, Sigér. Gól: Zamostny (75.).SKA Habarovszk–Nyíregyháza Spartacus 2–0 (1–0) 

Nyíregyháza: Fejér – Papucsek, Paku, Novák, Márkus, Jánvári, Szabó, Kovács Á., Vass, Gresó, Gengeliczki. Vezetőedző: Feczkó Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában