Szparika

2022.02.26. 08:59

Feltüzelve várják a meccset

A Szpari vasárnapi ellenfele rendre gólokban gazdag meccset játszik.

ML

Budapest 20220220 Labdarúgás NBII NB2 Merkantil Bank Liga Budaörs Nyíregyháza Fotó Török Attila Nemzeti Sport Tóth Keve Hamed Yasin

Fotó: Török Attila

Jó passzban van a Szpari, remélhetőleg az eredményes sorozat vasárnap sem szakad meg. A másodosztályú focibajnokság huszonötödik körében a Soroksár vizitál majd Balmazújvárosban. A mieink három győzelem után legutóbb Budaörsön döntetlennel zártak. A Soroksár idén mind a négy meccsét hazai környezetben játszotta, egyszer nyert, egyszer veszített, kétszer pedig ikszelt. Tíz gólt szerzett és tízet kapott, azaz találatokban gazdag találkozókon van túl. 


A két együttes augusztusi meccsén is öt gól esett, szerencsére a Szparinál volt a több és 3–2-re nyert a Szamosi Mihály Sporttelepen. A huszonharmadik kerületiek közül Kovac Alen korábban a Szpariban is játszott, a mieinknél pedig Gengeliczki Gergő és Pócsik Botond mérkőzhet korábbi csapata ellen. 
 


Szórakoztató meccs lehet 

 


– Jól telt a hét, egy olyan csapat ellen készülünk, amelyik sok gólt szerzett, de sokat is kap – kezdte a beharangozó beszélgetést Feczkó Tamás, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – Bátor, nyílt játék jellemzi őket és sok focizni tudó játékosuk van, akik közül többen az élvonalat is megjárták. Elég, ha csak Lovrencsicsre, Harisra és Gyömbérre gondolok. 
– Az biztos, hogy nyílt és szórakoztató mérkőzésre van kilátás. A mi feladatunk az, hogy saját magunkkal foglalkozva, a saját játékunkra koncentrálva és erősségeinket kihasználva itthon tartsuk a három pontot. 


– Szerencsére sérültjeink és betegeink állapota javult, igaz, még nincsenek százszázalékos állapotban. A hadra fogható játékosok mentális állapota kiváló, nagyon fel van tüzelve a csapat, mert bosszúsak, hogy Budaörsön nem sikerült nyerni. 

 

Borítókép: Remélhetőleg a vasárnapi találkozóra a góllövő cipőjét húzza majd fel Yasin Hamed (jobbra) | Fotó: NSO.HU

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában