Kisvárda Master Good

2022.02.25. 08:52

"Izomgyulladást okozott a szívemben a koronavírus" - A Kisvárda labdarúgója egyelőre még csupán sétálhat

Szimovics abban reménykedik, hogy egy hónap múlva már a társakkal együtt edzhet.

KM

Egyelőre csak látogatóban

Fotó: kisvardafc.hu

Egyre többször látogatja meg a csapatot a koronavírus-fertőzés szövődményeivel kórházba kerülő Szlobodan Szimovics, és abban reménykedik, hogy egy hónap múlva már a társakkal együtt edzhet – számolt be labdarúgója állapotáról az NB I.-es Kisvárda Master Good a hivatalos honlapján. 


– Izomgyulladást okozott a szívemben a koronavírus, és ezt komolyan kellett vennem, minden, a kezelésre vonatkozó utasítást be kell tartanom – idézi a klubhonlap Szlobodan Szimovicsot. – A gyógyulásnak megvannak a periódusai, most ott tartok, hogy sétálhatok, könnyebben már terhelhetem magam, de a teljes visszatérés március közepére várható, persze csak akkor, ha az orvosi kontrollvizsgálatok mindent rendben találnak. Szerencsére a családom és a klub is mindenben támogat, semmit sem szeretnénk elsietni, a legfontosabb az egészség. 


– Boldog vagyok, hogy a csapat jól szerepel, bízom is a társakban, hogy valami nagyon szépet alkotnak, és a végén is mi leszünk a bajnokság meglepetéscsapata – így a 32 éves játékos.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában