Labdarúgás

2022.02.01. 10:25

Tornát nyert a „kis” Várda

NB III.-as csapataink edzőmeccsekkel folytatták a felkészülést.

KM

A kisvárdai csapat hibátlanul lett tornagyőztes

Fotó: kisvardafc.hu

A Sényő-Carnifex FC a harmadosztály Keleti csoportjának harmadik helyén álló DEAC vendégeként lépett pályára. A felek lemásolták a két együttes novemberi összecsapását: ezúttal is a debreceniek győztek 3–0-ra. A sényőieknek legközelebb a bajnokság utolsó előtti fordulójában, májusban lesz lehetőségük visszavágni. 

 

A Kisvárda II. háromcsapatos tornán vett részt, melyen a házigazda, a Borsod megyei első osztályban listavezető Cigánddal és a harmadik vonalbeli DVTK II.-vel találkozott. A várdaiak mindkét mérkőzésüket sikerrel abszolválva megnyerték a viadalt. 

 

Az NB III.-as bajnokság február 13-án kezdődik, a Kisvárda II. hazai pályán, a Sényő idegenben játszik a 21. fordulóban. 

 

Labdarúgás: NB III.-as felkészülési mérkőzések

 

DEAC–Sényő-Carnifex FC 3–0 (2–0) 

Sényő: Járvás (Gagyi) – Dobos (Orosz), Klepács, Fabu, Mányi, Lakatos L., Fenyőfalvi, Schmidt, Kapacina V. (Kertész), Kalocsai, Toldi (Balogh). Edző: Fiumei Viktor, Imrő László. 

 

2. Cigándi Téli Kupa

 

Cigánd–Kisvárda II. 0–1 (0–1) 
Kisvárda II.: Perehanec – Szentes, Bíró, Perehuznik, Sikorszki, Avetiszjan, Szirota, Kirjuhin, Himics, Simon, Bokor. Edző: Kocsis János. Gól: Bíró.

Kisvárda II.–DVTK II. 2–0 (1–0) 
Gól: Puporka, Osztrujsko.

 

Forrás: kisvardafc.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában