Mozdulj, Nyíregyháza!

2022.02.11. 12:05

Megmozdulhatnak a diákok

A programsorozat új eleme kifejezetten a középiskolásokat szólítja meg.

KM

Mix röplabdakupa is lesz

Forrás: Illusztráció: Pexels

A héten elkezdődött a Mozdulj, Nyíregyháza!, amely ebben az idényben május 29-ig kínál ingyenes sportolási lehetőséget a megyeszékhely több különböző pontján minden korosztálynak. 

 

A programok többek között gyermektornát, gerinctornát, funkcionális edzést, alakformáló aerobikot, jógát és közösségi futást is kínálnak heti rendszerességgel, idén azonban egy új elemmel is bővült a kínálat. 

Izgalmas tornák 

 

Az eseménysorozat a Nyíregyházi Egyetemmel karöltve Mozdulj, középiskolás! címmel várja a diákokat – a programok közül néhányat már megrendeztek február első napjaiban, azonban a csapatsportok szerelmeseinek még mindig maradt három remek alkalma a közös mozgásra. 

 

A focirajongó fiatalokat február 15-én 10 órától kispályás férfi labdarúgótorna várja, majd február 24-én, szintén 10 órától mix röplabdakupát rendeznek. 

A tizenéveseknek szervezett programsorozat március 2-án, egy 3x3 kosárlabdatornával zárul. Mindhárom esemény helyszíne a Nyíregyházi Egyetem. Azok, akik még több sportprogramra vágynak, ismert fitneszgurukkal is mozoghatnak: február 22-én Katus Attila, március 8-án Béres Alexandra, március 27-én pedig Rubint Réka várja majd az érdeklődőket a Continental Arénában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában