NB III

2022.02.26. 09:09

Mint múlt héten, és egy picit jobban

A Kisvárda II. hazai pályán, a Sényő idegenben folytatja a bajnoki szereplését.

MK

20220220 Sényő NB III. Keleti csoport 22. forduló SÉNYŐ-CARNIFEX FC - TERMÁLFÜRDŐ FC TISZAÚJVÁROS labdarúgó mérkőzés Fotó: Pusztai Sándor PS Kelet-Magyarország

Fotó: Pusztai Sándor

Jó formában lévő NB III.-as csapataink vasárnap folytatják bajnoki szereplésüket. A Kisvárda II. a múlt héten, Miskolcon mutatott formáját hozná hazai pályán is. Ha csak a tabellára nézünk, azt mondhatnánk, hogy ezt könnyen megteheti az utolsó előtti Törökszentmiklós ellen, csakhogy a vendégek az előző fordulóban nagy meglepetésre 2–1-re legyőzték a második BKV-t. 
 


Gyorsabb a várdai csapat 

 


– Látszik, hogy ez a Törökszentmiklós már nem az a csapat, amelyik ősszel volt – szögezte le Kocsis János, a kisvárdaiak mestere. – Több játékost igazoltak, hat-hét ponton kicserélődött a kezdőjük és a tavaszi eredményeik már mutatják is, hogy szeretnének minden esélyt megragadni a bennmaradásért. Sikerült felvételeket szerezni róluk, bízom benne, hogy jól felkészültünk belőlük. Azt a játékot szeretnénk mutatni, ami múlt héten volt ránk jellemző, bár tudjuk jól, hogy deffenzív stílusú csapat az ellenfél, öt védővel játszik, mélyen védekezik és a kontrákat, valamint a fizikális játékosai erejét próbálja kihasználni. Bízom benne, hogy többet tudunk nyújtani játékban, valamint gyorsaságban, s így föléjük kerekedünk. 
A Sényőnek sem lesz könnyű feladata Hajdúszobosz­lón, ugyanis a hazaiak ötmeccses győzelmi szériában vannak, ennek köszönhetően a tabella negyedik helyéről várják a fordulót. 
– Hétvégi ellenfelünk meg­győzően szerepel, ráadásul a hazai mérlege is impozáns, csupán egyszer szenvedett vereséget otthon – mondta el Imrő László, a Sényő edzője. – Viszont azt sem mondhatjuk, hogy mi rossz formában lennénk. Ha idevesszük az ősszel lejátszott egy fordulót, akkor három tavaszi meccsen hét pontot gyűjtöttünk, míg a bajnokság elején csak három pontot szereztünk ugyanennyi mér­kőzésen. Múlt héten nem játszottunk kifejezetten jól, de fegyelmezettek és szer­vezettek voltunk. Amennyiben ezt tudjuk folytatni vasárnap, valamint elöl picit hatékonyabbak leszünk, ­bármi megtörténhet a pályán.

 

Borítókép: Schmidt Péterékre (15) nehéz mérkőzés vár  | Fotó: Pusztai Sándor

 

 

Labdarúgás: NB III.



Keleti csoport, 23. forduló, vasárnap, 14. Kisvárda II.–Törökszentmiklós, Kisvárda, v.: Újhelyi (Elek, Tóth). Hajdúszoboszló–Sényő-Carnifex FC, Hajdúszoboszló, v.: Kovács (Vrbovszki, Pogonyi). További mérkőzések: Kazincbarcika–Tállya, Újpest II.–Békéscsaba II., Füzesgyarmat–Jászberény, DEAC–Putnok, BKV Előre–Hidasnémeti, Eger–DVTK II., Tiszaújváros–SBTC, Tiszafüred–DVSC II.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában