NB III.

2022.03.16. 13:13

A korai kelés aranyat ért Békéscsabán

A Sényő az első húsz perc után vette fel a mérkőzés ritmusát.

BB

Ilja Kirjuhinék (fehérben) ismét egy pontot szereztek | fotó: kisvardafc.hu

Ilja Kirjuhinék (fehérben) ismét egy pontot szereztek | fotó: kisvardafc.hu

A hidasnémeti döntetlen után szombaton hazai pályán ismét egy pontot szerzett a Kisvárda II. a Putnok ellen. 
– A két mérkőzés kísértetiesen hasonlított egymásra, ezúttal is kétszer vezettünk, mégsem tudtuk megszerezni a győzelmet – kezdte érdeklődésünkre Kocsis János, a Kisvárda II. edzője. 

 

Nem zárták le a mérkőzést 

 

– Pedig a mi akaratunk érvényesült, megvoltak a lehetőségeink, de nem tudtunk élni ezekkel. 2–1-es vezetésünknél százszázalékos helyzetünk volt, utána alig telt el 20 másodperc, és kiegyenlített ellenfelünk. Másodszorra követjük el azt a hibát, hogy nem zárjuk le a mérkőzést, ezt nem engedhetjük meg magunknak. Ráadásul mostanában több gólt is kapunk, mint amihez szoktunk. Bízom benne, hogy ezeken tudunk változtatni. Ha ez másképp nem megy, másoknak adunk lehetőséget, remélve, hogy ők jobb teljesítményt nyújtanak – zárta Kocsis János. 


A Sényő-Carnifex FC vasárnap szokatlan időpontban, 11 órakor lépett pályára és Kapacina Valer találatával elhozta a három pontot Békéscsabáról. 
– Nagyon korán indultunk, ezért azt beszéltük a meccs előtt az öltözőben, hogy az első 15-20 percet beáldozzuk arra, hogy az utazás fáradalmait kicsit ki tudjuk pihenni, kellett is ennyi idő, hogy elérjük az üzemi hőmérsékletet – mondta Fiumei Viktor, a sényői edzőpáros egyik tagja. – Ezt az időszakot átvészelve mindkét csapatnak megvoltak a lehetőségei, de kapuba egyik fél sem talált. Szünet után viszont mi jobban meg tudtunk újulni, mint a hazaiak, ennek meg is lett az eredménye. Volt még helyzetünk, de nem éltünk vele, a Békéscsaba viszont nem jelentett komoly veszélyt ránk. Boldogok vagyunk, hogy sikerült nyernünk, annak külön örülünk, hogy kapott gól nélkül hoztuk le idegenben a mérkőzést – zárta Fiumei Viktor. 


A Sényő vasárnap a Tiszafüredet fogadja, míg a Kisvárda II. a Jászberény vendége lesz. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában