Megye I.

2022.03.12. 18:00

"A nyírgyulaji Fekete Lyuk sajnos beszippantotta az esélyeket"

A Nyír-Wetland labdarúgó megyei I. osztályú bajnokság szombati eredményei.

Nyírmeggyes-Csenger 3-0 (2-0)

 

Nyírmeggyes, 80 néző, v.: Pethő.

Nyírmeggyes: Zán – Savrnoh (Papp), Horváth, Sivadó, Török, Hadadi (Nógrádi), Batizi Pócsi (Schupler), Preg, Nagy D., Szondi, Folytán. Edző: Kovács László.

Csenger: Makay – Péter (Katona), Popovics, Nagy M. (Lengyel), Csorvási, Antal, Stef, Barcsay M., Balogh, Osváth, Gaál. Edző: Barcsay István.

Gól: Savrnoh 2 (egyiket 11-esből), Nagy. Ifi: 0-7.

Kovács László: – Megérdemelt győzelmet arattunk.

Barcsay István: – Ez egy ilyen nap volt, gratulálok ellenfelünknek.


Gyulaháza-Balkány 1-1 (1-1)

 

Gyulaháza, 70 néző, v.: Major.

Gyulaháza: Tóth B. – Kozma, Tóth F., Galambos, Koszta, Illés (Dolhai), Köblös, Varga, Csépke, Gáti Sz., Lakatos. Edző: Bardi Gábor.

Balkány: Hegyes – Sallai, Szabó, Fodor (Kovács), Furo (Máté), Bartha, Vasas, Tőkés (Csatári), Mercs, Pallai, Kerecsen. Edző. Mirgai László.

Gól: Varga, illetve Kerecsen. Ifi: 3-4.

Bardi Gábor: – Sírt a labda a mérkőzésen, de a végén bármelyik csapat megnyerhette volna. Szerintem igazságos végeredmény született.

Mirgai László: – Ezt a meccset egyik kispadról sem volt egyszerű végignézni. Egymás hibáiból éltek a játékosok. A múlt hetihez képest nagyon gyengén muzsikáltunk. Támadójátékunk a nullával volt egyenlő, ellenfelünk a végén közelebb állt a győzelemhez. Ilyen produkció után örülnünk kell az egy pontnak is.


Kemecse-Ibrány 1-1 (0-0)

 

Kemecse, 200 néző, v.: Belicza.

Kemecse: Baráth – Hokk Á., Hokk B., Szaffián (Bárdos), Szilágyi, Majoros, Ádám, Ács (Madzin), Sándor, Balogh, Hadházi. Edző: Resán Attila.

Ibrány: Tóth – Kiss P., Makai, Lakatos, Nagy, Szőlősi, Csáki (Mészáros), Somogyi, Pápa (Molnár), Jeddi, Zubora. Játékos-edző: Kiss Tamás. Gól: Jeddi B. (öngól), illetve Makai I.

Gól: Jeddi (öngól). Ifi: 5-1.

Resán Attila: – A játékvezető igazságtalan döntéseit Jeddi Béci kompenzálta.

Kiss Tamás: – Ahogy a meccs előtt is mondtam, a Kemecse remek játékosállományú csapata, amelyet bizonyítottak is. Mi sajnos nem úgy futballoztunk, ahogy tudunk, ha a találkozó összképét nézzük igazságos eredmény született.


Nyíregyháza II.-Tarpa 3-1 (1-0)

 

 

Örökösföld, 150 néző, v.: Lipcsei.

Nyíregyháza: Talián – Nemes (Kardos), Tudja, Pataki, Hunyadi, Gönczör, Torkos (Panyi), Tagai, Szűcs, Tangel, Sztankó (Csilus). Edző: Huszák Géza.

Tarpa: Shosh – Mruha (Druzhbliak), Lohvinchuk, Dolináj, Rácz (Komári), Bartha, Kofel, Herman, Chepovoi (Motychka), Bodan (Rozman), Gál. Edző: Varga Gyula.

Gól: Tudja, Pataki, Torkos, illetve Gál.

Huszák Géza: – Gratulálok a csapatomnak, nagyon jó mérkőzést játszottunk. Biztos vagyok benne, ha a Tarpa továbbra is így játszik, nem fognak kiesni.

Varga Gyula: – két ellentétes félidőt játszottunk. Az első félidőben rengeteg helyzetet hagytunk ki, a másodikban azonban alig ismertem a csapatomra. Gratulálok a Nyíregyházának.


Nyírbátor-Mándok 4-2 (2-0)

 

Nyírbátor, 100 néző, v.: Goneth.

Nyírbátor: Borkó – Czerula (Nagy), Bakosi (Sőre), Szabó, Danó (Medve), Bakó T. 1(Molnár), Varga, Erdei, Hegedűs, Török (Nemes), Lukács. Játékos-edző: Erdei Zoltán.

Mándok: Lőrincz – Maroda, Arai, Törtei, Lusánszki, Haller, Gyüre T., Baglyos, Nardai, Illés, Nagy. Játékos-edző: Lakatos István.

Gól: Török 2, Bakó, Nemes, illetve Gyüre T., Baglyos.

Erdei Zoltán: – Nagyon örülök annak, hogy a múlt heti teljesítményünket át tudtuk menteni erre a találkozóra. Igaz, hogy a második félidő elején még az öltözőbe maradt a csapat, így ellenfelünk egyenlített, de szerencsére van egy Török Pistánk, aki ismét váratlant húzott.

Lakatos István: – Saját hibáinknak köszönhetően megérdemelten szerezte meg a három pontot a Bátor. További sok sikert nekik.


Vásárosnamény-Mátészalka 2-1 (0-0)

 

Vásárosnamény, 200 néző, v.: Kosztyu.

Vásárosnamény: Szabolcsi – Géci, Bátyi, Szabó T. (Orosz), Szabó R. (Horváth), Zán, Deskó (Berec), Misák, Barkaszi, Illés, Barta. Edző: Harbula Balázs.

Mátészalka: Szilágyi –Szabó D., Szántó, Lyáh, Huszti, Makó (Ötvös), Gergely, Magyari, Bodó, Papp (Scheibli), Sárosi. Edző: Kiss Gábor.

Gól: Deskó, Berec, illetve Bodó.

Harbula Balázs: – Küzdelmes mérkőzést vívtunk, ahogy nekünk, aúgy a Szalkának is megvoltak a lehetőségei, de ebből az adok-kapokból szerencsére mi jöttünk ki győztesen. Szülinaposunk, Berec Gabi gólja döntött, kívánunk neki jó bulizást estére.

Kiss Gábor: – Sikerült magunkat megverni egy olyan mérkőzésen amelyben bőven benne volt minimum a pontszerzés lehetősége.


Nyírgyulaj-Nagyhalász 4-0 (2-0) a

 

Nyírgyulaj, 100 néző, v.: Kondor.

Nyírgyulaj: Somogyi – Bégány (Kerekes), Kovács, Tóth B., Ács (Szabó), Nagy (Fekete), Szőcs, Haburcsák, Vass (Fedor), Bagi, Orosz (Sárga). Edző. Lukács Tibor.

Nagyhalász: Kőrösi – Varga, Nagy (Kormány), Korsoveczki, Kölcsi, Babják (Tóth M.), Simon, Károlyi, Mészáros (Bognár), Mátrai, Oláh. Edző. Nagy Lajos.

Gól: Kölcsi (öngól), Tóth, Szabó 2.

Lukács Tibor: – Sokkal jobban játszottunk, mint a múlt héten, ez gólokban is megmutatkozott. Úgy gondolom, hogy megérdemelt győzelmet arattunk, gratulálok a srácoknak.

Nagy Lajos: – Most értettem meg, hogy mit nyilatkozott a múlt héten a nyírmeggyesi edző. A nyírgyulaji Fekete Lyuk sajnos beszippantotta az esélyeket. Nem mentem fel a csapatot, de ezt is helyén kezeljük mint a korábbi győzelmeket. Kicsit csendesen, de boldog szülinapot Babják Csabi!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában