Kézilabda

2022.03.25. 09:36

Ismerősök pénteki csatája Kisvárdán

A Tiszavasvári a múlt héten mutatott valamit valódi tudásából.

BB

20220313 Nyírbátor NB II férfi teremkézilabda mérkőzés NYBSC - Kisvárdai KC. Fotó: Pusztai Sándor ps Kelet-Magyarország

Fotó: Pusztai Sándor

A megyei I. osztályú labdarúgó-bajnoksághoz hasonlóan a kézilabda NB II.-ben is pénteken kezdődik az aktuális forduló, a férfiaknál a Kisvárda fogadja a Tiszavasvárit. A Szent László Gimnázium zsúfolt programjának köszönhető ez a módosítás. 

 

– Sajnos nem tudunk rendesen készülni, mert a csarnokban sorozatosan mérkőzések vannak, a Kisvárda különböző korosztályos csapatai mellett itt játssza hazai mérkőzéseit a Vitka SE is. Fejben mentálisan kell erősnek lennünk, mert bizony a Vasvári sokkal jobb csapat annál, mint amit az eredményei mutatnak. Elő kell venni a legjobb formánkat, szeretnénk itthon tartani a két pontot – fogalmazott Türk Ferenc. 


Türk Ferenc szavait támasztja alá, hogy Hadas Sándor gárdája az elmúlt fordulóban otthonában fektette két vállra a dobogó alsó fokán posztoló DEAC II. együttesét, ez a siker erőt adhat nekik a folytatásra. 


– A két csapat jól ismeri egymást, véleményem szerint a pillanatnyi forma fog dönteni a pontok sorsáról. Győzni szeretnénk – mondta Hadas Sándor. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában