Kézilabda

2022.03.23. 10:05

Kézilabdás Híradó

2022.03.20 FU-14 Nyírbátor

Jól felkészült csapatok, izgalmas mérkőzések. Nagyon sok okos gól, szép megoldás volt látható. A Balkányi ISE csapata az előző fordulókhoz képest látványosan fejlődött  - adta hírül Mócsán Katalin versenybíró Nyírbátorból.

 

2022.03.19. FU-12 Kisvárda

A Nyíregyházi SN KFT, valamint a Gönczy Hajdúszoboszló, Hajdúnánás FKK és a Debrecen SC-SI csapatai demonstrálták az erőt a mérkőzéseken. Nagyon jól felkészített csapatok küzdelmét láthattuk. A legnagyobb harcot a Debreceni SC-SI csapata vívta a Hajdúnánás FKK ellen, ahol az utóbbinak sikerült győzni, amit a játékosok meg is ünnepeltek a lefújás után. Meg kell említeni mindenképp a Gönczy Hajdúszoboszló csapatát, mely kiváló, nagyon tehetséges játékosokból áll. Árva Martin az egyik legtehetségesebb játékos: 2 mérkőzésen összesen 24 gólt lőtt. A gólokon kívül nagyon figyelemreméltó a mérkőzésen nyújtott egyéni teljesítménye – tudósított Veress Ferenc versenybíró.

 

2022.03.19. LU-12 Csenger

A  csengeri rendezvénye jó hangulatban zajlott le. A mezőnyből a debreceni és a hazai csapat játéka kiemelkedett – mondta portálunk megkeresésére Kocsmáros András versenybíró.

2022.03.19. FU-10 Nyírbátor

A kilátogató közönség izgalmas mérkőzéseket, szép megoldásokat láthatott – tájékoztatta hírportálunkat Mócsán Katalin versenybíró.

2022.03.20. FU-10 Nyíregyháza

Nyíregyházán a Zelk Zoltán Általános Iskolában rendezték meg a fiú U-10-es korosztály számára a kisiskolás verseny harmadik fordulóját. Összesen kilenc szivacskézilabda mérkőzést tekinthetettek meg a nézők, az alábbi csapatok részvételével: Nyíregyházi Sportcentrum, Szivacs KC, Tiszavasvári SE, Debreceni Sportcentrum, Berettyó MSE, Sárospataki TC, DEAC, Sárospataki RKG. Ebben a korcsoportban minden mérkőzés végeredménye 0:0, a játék szeretete, a jó hangulat és a sportág népszerűsítése a cél. A tornáról mindenki mosolygósan, elégedetten távozott és sok új tapasztalattal gazdagodhatott – tudtuk meg Márkus Gizellától, aki a versenybírói feladatokat látta el a helyszínen.

Megyei női bajnokság:

Balkányi ISE - MOTOCORP Fehérgyarmati VSE 33-30 /20-15/

Jv.: Ignéczi I., Kavalecz K.

Kiállítások: 4 perc, illetve 10 perc
Hétméteresek: 5/5, illetve 4/3

Gólgazdag mérkőzést hozott a tavaszi idényt nyitó Balkány-Fehérgyarmat megyei első osztályú női bajnoki mérkőzés. Az első félidőben a hazai csapat játéka dominált, a fehérgyarmati lányok kezdeti megilletődöttségének ellenére a második játékrészben többször is sikerült visszakapaszkodniuk. A végjátékban mindkét csapat elfáradt, a jobban koncentráló és kevesebbet hibázó balkányiak vonulhattak le a pályáról győztesként.

Balkány ISE: Torkos H. - Gyuró Á. 9, Torkos L. 7, Sipos-Németh P. 6, Barta B. 3, Hruska Zs. 3, Jakab H. 2, Mogyorósi A. 2, Kelemen G. 1, Csont E., Járosi V., Varga J. Sz.

Motocorp FVSE: Baráth A. - Kromák N. 12, Kalydi D. 7, Szász P. 4, Gere L. 3, Tankócziné B. A. 1, Veresné E. J. 1, Gégény T. 1, Nagy P. 1, Bíró B., Kónya P., Szabó L.

Csenger VKC – Tiszavasvári SE 36-29 (19-13)

Diákolimpia:

II. korcsoport Nyíregyháza

1.helyezett: Tiszavasvári Ált.Isk
2.helyezett: Arany-Nyíregyháza
3.helyetett: Báthory Anna Református-Nyírbátor
4.helyezett: Nyíregyháza Eötvös

IV. korcsoport Nyíregyháza

1.helyezett: Nyíregyháza Bem
2.helyezett: Tiszavasvári Ált.Isk
3.helyetett: Dombrád Móra Ferenc Ált. Isk.
4.helyezett: Nyíregyháza Eötvös

 

Címkék#kézilabda
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában