Kisvárda Master Good

2022.03.21. 10:19

Kisvárda: Révész Attila távozik az idény végén

A labdarúgó NB I-ben remeklő Kisvárda Master Good sportigazgatója a következő évadban már nem dolgozik együtt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei csapattal írja az nemzetisport.hu.

Felcsút 20201205 Labdarúgás 2020 NBI NB1 OTP Bank Liga Puskás Akadémia Kisvárda Fotó Földi Imre Nemzeti Sport Révész Attila

Fotó: archív: Nemzeti Sport/Földi Imre

„Ha nyerünk két mérkőzést, alighanem odaérünk a harmadik helyre, de többet szeretnénk. A nemzetközi kupaszereplés az álmunk, ha elérjük, mindent teljesítettünk. Onnantól kezdve a következő évi szabályok ismeretében új fejezet nyílik a Kisvárda életében. Valószínűleg már nem velem” – nyilatkozta Révész Attila a Gyirmót ellen 1–0-ra megnyert bajnokit követően.

 

A Kisvárda szombaton 0–0-s döntetlent játszott az MTK Budapest otthonában, s Révész a mérkőzéssel kapcsolatban kifejtette, az év leggyengébb teljesítményét nyújtották a fővárosban. Az M4 Sportnak aztán megerősítette a múlt héten tett kijelentését, sőt, annak miértjét is kifejtette: „Azt gondolom, hogy a magyar környezet jelenleg nem teszi lehetővé a fejlődést, úgy érzem, hogy a következő évben nem lesz meg a megfelelő versenyegyenlőség, azon kell gondolkodnunk, hogy ebben részt kell-e vennünk vagy nem.”

 

Forrás: nemzetisport.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában