Kézilabda

2022.03.03. 11:15

Legyél te is kézilabda-játékvezető!

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kézilabda Szövetség alapfokú játékvezetői tanfolyamot hirdet, várják szeretettel a játékvezetés iránt érdeklődők és abban közreműködni vágyók jelentkezését – tájékoztatta szerkesztőségünket a szövetség.

Fotó: Sipeki Péter

Hozzátették, az jelentkezhet, aki betöltötte a 14. életévét, rendelkezik sportági kötődéssel, illetve vállalja, hogy beszerzi a szükséges sportorvosi engedélyt a tanfolyam részét képező fizikai vizsga időpontjáig. A tanfolyam elvégzéséhez egy elméleti vizsgát is sikeresen teljesítenie kell a jelentkezőnek. A képzés tervek szerint március 7. (hétfőn) 17 órától indul, a további részletekről az első foglalkozáson adnak majd tájékoztatást.

 

Az oktatás helyszíne a megyei kézilabda szövetség irodája lesz (Nyíregyháza, Váci Mihály u. 41. "A" épület I. Emelet). A szervezők fenntartják a jogot, a pandémiára tekintettel, az on-line elméleti órák megtartásához.

 

Jelentkezni a [email protected] e-mail címen, vagy a szövetség játékvezető koordinátoránál, Tóth Istvánnál lehet a 06-30-746-9796-os telefonszámon lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában