Mennyei megyei II.

2022.03.26. 18:35

"Megtaláltuk Vámosoroszi Ádám Martinját"

Megyei II. osztály, 17. forduló.

Forrás: illusztráció / KM-archív

Forras: illusztráció / KM-archív

Pannónia Zrt. csoport


Tiszavasvári-Nyírlugos 2-1 (0-1)


Tiszavasvári, 200 néző, v.: Kosztyu.


Tiszavasvári: Krizsanovszki - Makula (Lakatos D.,), Mészáros, Bakos, Balogh (Lakatos M.), Száraz, Gyurján (Tóth), Szolyka, Bolega (Viszokai), Bolgűr, Mátyási. Edző: Antal József.


Nyírlugos: Sinka - Kavalecz, Illés,  Samadi, Erőss Balogh L.), Majláth (Kereki), Huhammad (Petrás), Pénzes, Csákányos, Sveda, Holló. Edző: Kavalecz Béla.
 

Gól: Tóth, Viszokai, illetve Balogh. Kiállítva: Illés (54.). Ifi: elmaradt.


Antal József: - Borzalmas játékkal sikerült itthon tartani a három pontot.


Kavalecz Béla elnök: - Tiszta szívemből gratulálok a csapatnak hiszen vezettünk az 55. percig, ám nem az év játékvezetőjét, hanem az év bohócát küldték a meccsre. Úgy döntött, itt Lugos nem nyer, kiállította egy játékosomat, és olyan tizenegyest adott meg ami után a hazaiak is fogták a fejüket. Tönkre vágta a hétvégét és kérdezem, hogy ki szavazta meg azt, hogy ő lett az év játékvezetője?
 

GÉMTECH csoport

 

Sonkád-Encsencs 1-5 (0-2)


Sonkád, 100 néző, v.: Kocsis.


Sonkád: Geiger - Kölcsi, Siket (Botos), Srjuba, Blanár, Cigus, Gyurkó, Németh A. (Bakos), A., Németh L., Botos (Ignácz). Edző: Homoki Endre.
 

Encsencs: Klenik - Kozma, Kóródi, Nagy (Harcsa), Tallódi, Balogh, Radnai, Kiss, ifj. Bíró (Kiss), id. Bíró, Vincze. Edző: Homoki Endre.
 

Gól: Németh,illetve Kiss, ifj. Bíró 2-2, Nagy. (11-esből). Ifi: 15-0.


Homoki Endre: – Az első félidőben kihagyott helyzetek megbosszulták magukat. Ha mindenki a saját dolgával foglalkozna másként lenne... A  második félidőben kiengedtünk és megvertek minket. Az ifinek gratulálok, Konyecski Balázsnak külön az öt góljához
 

Szabó Sándor: – A hazai csapat enyhe mezőnyfölényben játszott végi, de jól kontárzva „leszúrtuk” őket. Gratulálok a csapatnak.
 

Vámosoroszi-Tisztaberek 6-1 (2-1)


Vámosoroszi, 100 néző, v.: Szilágyi.


Vámosoroszi:  Munkácsi - Márton, Somogyi (Kiss B.), Imre Zs., Szabó, Rigó, Imre M., Róka, Csatári (Kiss D.), Riskó (Bakó), Somogyi. Játékos-edző: Riskó Tibor.


Tisztaberek: Gergorics – Molnár Róbert, Lancsár (Papp), Lukács, Tóth, Bodó (Kosztya), Molnár Roland (Szilágyi), Garda, Bencze, Molnár K., Jóni Edző: Oroszi István. 

Gól: Szabó, Kiss B. 2-2, Csatári, Imre, illetve Bodó. Ifi: 0-3.


Riskó Tibor játékos-edző: Ránk fért már nagyon ez a kis siker, a mutatott játék hagy némi kívánnivalót maga után de nem vagyunk elégedetlenek. Külön öröm,  hogy meg Kiss Bence személyében megtaláltuk Vámosoroszi Ádám Martinját.


Oroszi István edző: Az elmúlt tíz év leggyengébb Vámoroszija simán elkalapálta az elmúlt tizenöt év Tisztaberkét. Gratulálok a hazaiaknak és sok sikert céljaik eléréséhez.

Címkék#megye II
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában