NB III.

2022.03.29. 09:41

Pedig úgy nézett ki, hogy kisiklik a kis Lokomotiv

Kisvárdán a hasonlónak tűnő szituációkat másként bírálták el.

ML

Zden Perehanec teljesítményére nem lehetett panasz

Zden Perehanec teljesítményére nem lehetett panasz

Ez bizony a debreceniek vasárnapja volt. A harmadosztályú focibajnokságban mindkét megyebeli csapatunknak debreceni ellenfele volt. A Sényő-Carnifex a DVSC II. vendégeként 5–1-re kapott ki, míg a DEAC 1–0-ra nyert a Kisvárda Master Good otthonában. 


– A véleményem sokat nem változott a vasárnapihoz képest – kezdte érdeklődésünkre Kocsis János, a Kisvárda Master Good II. mestere. 

– Visszanéztük a mérkőzést, és a debrecenieknek megadott tizenegyes éppen olyan kétes szituáció volt, mint azok, amik az ő tizenhatosukon belül történtek. Abban biztos vagyok, hogy a 95. percben százszázalékos büntetőt nem ítéltek a javunkra. Ezen már nem tudunk változtatni, nekünk az a fontosabb, amit a játékban nyújtottunk, meg ahogy az együttes az egész mérkőzés alatt kinézett. 

 

Idén a legerősebb ellenfél 

 

– Azt hiszem, arra büszkék lehetünk, ahogy csapatként játszottunk. Idén ez volt a legerősebb ellenfelünk, és most játszottunk a legjobban. Inkább ezeket a pozitívumokat próbáljuk kiemelni, csak hát teljesen más úgy kezdeni egy hetet, hogy győztünk, vagy úgy, hogy mindenki szomorkodik. Emiatt fájó a vereség, mert az, hogy eggyel több vagy kevesebb pontunk van, nem változtat a megítélésen, ám az érzés nem ugyanaz – így Kocsis János.

 
– Az első húsz perc után ha valaki azt mondta volna, hogy 5–1-lesz a vége, elhittük volna, de persze a mi javunkra – indította a visszapillantást Fiumei Viktor, a Sényő-Carnifex edzőpárosának tagja. – Remekül kezdtünk, helyzeteink voltak, kapufát rúgtunk és vezetéshez jutottunk. Addig nem hogy a kapunkig, de a fél pályán túlra is alig jutottak el a hazaiak. Aztán érthetetlen módon ajándékoztunk nekik két gólt. 

 

Nem dőlt össze a világ 

 

– Ezzel felpörgettük őket és onnantól kezdve szinte minden sikerült nekik, egy teljesen más, megújult csapatként fociztak. Ráadásul végül egy kissé demoralizáló eredménnyel (1–4) mentünk a szünetre. Megbeszéltük, hogy ne essünk kétségbe, a második félidő elején megpróbálunk gólt szerezni és visszajönni a meccs­be. Erre hamar megkaptuk az ötödiket egy szöglet utáni kontrából. Sajnos ugyanott folytattuk, ahol abbahagytuk. 


– Sajnos minden szezonban van egy ilyen vereségünk, ez csak azért fájó, mert – nem megbántva az ellenfelet – nem egy ilyen csapattól kellene így kikapni. Ez is azt mutatja, hogy ebben az osztályban sem lehet senki ellen biztosra menni. Nincs világvége, helyén kezeljük a történteket, a héten átbeszéljük és vasárnap igyekszünk kijavítani – így Fiumei Viktor. 


Ami a következő kört illeti, a Sényő-Carnifex az Újpest II.-t fogadja, míg a kisvárdaiak a BKV Előre vendégei lesznek. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában