Mennyei megyei II.

2022.03.18. 14:00

"Szoros meccs, nagyon ikszesnek tűnik"

Az edzők már megtették tippjeiket!

Forrás: illusztráció / KM-archív

Forras: illusztráció / KM-archív

Pannónia Zrt. csoport 


Tippel: Dankó Zsolt, a Biri edzője.
 

Apagy (3.)–Tiszavasvári (4.): – A forduló egyik rangadója, amelyen a rutin dönthet a hazai csapat javára. 


Nyírlugos (12.)–Ófehértó (13.): – Háromesélyes mérkőzésen talán a hazai pálya előnye dönthet. 


Nyíribrony (14.)–Kálmánháza (6.): – Nyíribronyban sosem egyszerű nyerni, döntetlen körüli eredményt várok. 


Baktalórántháza (5.)–Kótaj (2.): – Mindkét edzővel nagyon jó viszont ápolok, a tippem csak emiatt döntetlen. 


Rakamaz (9.)–Geszteréd (11.): – A rakamaziaknak biztos van pluszmotiváció, amiért küzdjenek, így hazai győzelemre számítok. 


Kállósemjén (1.)–Nagykálló (10.): – Helyezéstől függetlenül ez mindig presztízscsata, de ha a Semjén bajnok akar lenni, hazai pályán nem hibázhat. 


Tiszalök (8.)–Biri (7.): – Mindkét csapat a támadófocit részesíti előnyben, a semleges nézők biztosan jól fognak szórakozni, mi pedig bízunk benne, hogy ebből mi jövünk ki jobban. 


Nyírerdő csoport 


Tippel: Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője.

Tuzsér (7.)–Szabolcsveresmart (10.): – A hazaiakból hiányzik a tűz, míg a vendégek jól igazoltak, ezért új összetételben ezen a szombaton találkoznak ponttal először. 


Pátroha (4.)–Ajak (8.): – A Pátroha hazai pályán szinte verhetetlen, a 14. fordulóban a Kéknek mégis sikerült elkapnia. Az Ajaknak ez nagyon nehéz lesz. 


Nyírkarász (6.)–Tiszakanyár (9.): – Nagy változás volt mindkét oldalon, döntetlenre tippelek. 


Gergelyiugornya (3.)–Jéke (13.): – Ha a hazaiak ki tudnak állni, nyernek, ha nem, akkor pontot ajándékoznak a Jékének. 


Ladányi TC (14.)–Kék (11.): – A Ladánynak ez is hatpontos meccs, hazai pályán nyernie kell. 


Vaja (2.)–Záhony (1.): – Mindkét csapatnak a támadószekciója erős, ezt a meccset mégis az fogja eldönteni, hogy melyik csapat védekezik jobban. Ebben a Záhony jobb. 


Újdombrád (5.)–Fényeslitke (12.): – A hazaiaknál volt némi változás a télen, mi viszont nem nyerni járunk hozzájuk, de bravúreredményt is el kell tudni érni ahhoz, hogy a kieső zónától eltávolodjunk. 


Gémtech csoport 


Tippel: Homoki Endre, a Sonkád edzője.

 

Tisztaberek (13.)–Nagydobos (7.): – A Tisztaberek mindegy, hogy áll a bajnokságban, otthon masszív csapat, ezért nehéz dolga lesz a Nagydobosnak. Szerintem a hazai együttes nyer. 


Szatmárcseke (9.)–Nyírcsaholy (5.): – A Szatmárcsekével most játszottunk, nem rossz csapat, de a Nyírcsaholy a sérülések, betegségek ellenére behúzza a mérkőzést. 


Vámosoroszi (2.)–Csengersima (1.): – Nem semmi mérkőzés! A Vámosoroszinak nem igazán jött be eddig a tavaszi szezon, a Csengersima viszont hozza a kötelező meccseket, igazán nagy csapattal még nem játszott. Szoros meccs, nagyon ikszesnek tűnik. 


Encsencs (6.)–Nyírvasvári (4.): – Helyi rangadó. A Nyírvasvári hazai pályán nagy különbségű győzelmet aratott, de a rangadókat sokszor az esélytelenebb nyeri. Szerintem az Encsencs otthon győzni fog. 


Ópályi (12.)–Nyírbéltek (3.): – Talán ez legtisztább mérkőzés, a Béltek hozni fogja. 


Milota (10.)–Nábrád (14.): – A Milota egységes csapat attól függetlenül, hogy a mezőny hátsó részében van, de a Nábrád ellen kötelező, és meg is nyeri a meccset. 


Kocsord (8.)–Sonkád (11.): – Hátárnyból indulunk mindig, most megpróbálunk előnnyel, és a végén behúzni a három pontot. 

Címkék#megye II
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában